close

Douchekranen outlet

In iedere sanitaire ruimte vind je kranen. Wanneer je een kraan kiest, kijk je niet alleen naar het uiterlijk maar ook naar het bedieningsgemak. Bij GAMMA vind je kranen met één hendel, 2-knopskranen en thermostatische mengkranen. De kranen zijn uitgevoerd in diverse stijlen, zodat je voor zowel een rustieke, moderne of klassieke look de geschikte kraan kunt kiezen. Bij GAMMA vind je badkranen, douchekranen en wastafelkranen. Ook voor fonteinen en wastafels zit je bij GAMMA goed.

Thermostatische douchekraan

Dankzij een thermostatische douchekraan ben je verzekerd van een constante watertemperatuur. Veel thermostatische kranen hebben een safestop waardoor de temperatuur niet zomaar verhoogd kan worden.

Douchekraan 12 cm

Bij GAMMA vind je douchekranen die geschikt zijn voor badkamers waar de hart-op-hart afstand tussen de koud- en warmwaterleiding 120 mm is. Dit is de meest gangbare afstand.

Grohe mengkraan en Grohe thermostaatkraan

Mengkranen en thermostaatkranen van Grohe koop je online bij GAMMA of je gaat voor advies naar de bouwmarkt.

Douchemengkraan

Elke douchekraan is een mengkraan, waarbij koud en warm water direct gemengd worden tot water op verschillende temperaturen.

Douchekraan vervangen

Het vervangen van een douchekraan is relatief eenvoudig. Belangrijk bij de keuze van een nieuwe douchekraan is de hart-op-hart afstand tussen de koud- en warmwaterleiding.

Hoogte douchekraan

Ga je een douchekraan monteren, doe dit dan op een hoogte tussen de 110 en 120 cm. Laat dit enigszins afhangen van jouw lengte die van je gezinsleden.

Bekijk ook ons aanbod badkranen

Niet alleen voor douchekranen maar ook voor badkranen ben je bij GAMMA aan het juiste adres.