close

Bewatering Outlet

Uw planten en gazon houdt u groen en gezond door ze op de juiste manier water te geven. GAMMA heeft hiervoor heel veel verschillende producten in huis. Voor uw potplanten op het terras of de bloeiende planten op het balkon maakt u het beste gebruik van een gieter of plantenspuit. U kunt heel gemakkelijk precies de benodigde hoeveelheid water geven. Bij een grote tuin is het efficiƫnter om gebruik te maken van een tuinslang en sproeiers.

Flexibele tuinslang en tuinslanghaspel

Een flexibele tuinslang is vormvast, flexibel en gemakkelijk te hanteren. U kunt een flexibele waterslang eenvoudig opbergen op een tuinslanghaspel. Deze bevestigt u aan de muur of u neemt hem mee naar de plek waar u hem nodig heeft. Met handige accessoires als een waterstop of spuitpistool kunt u uw tuinslang voor nog meer doeleinden gebruiken.

Gieter

Met een gieter kunt u het water goed doseren. Handig voor het bewateren van uw potplanten of planten op het balkon.

Plantenspuit of drukspuit?

Voor sommige planten is het benevelen van de bladeren belangrijk. U kunt daarvoor een eenvoudige plantenspuit gebruiken of een drukspuit.

Tuinsproeier

Met een tuinsproeier kunt u uw gazon en planten bewateren zonder dat u er zelf bij bent. U draait de kraan open en laat de sproeier zijn werk doen.

Gardena wandslangenbox

In de Gardena wandslangenbox kunt u heel gemakkelijk uw Gardena tuinslang opbergen. En hij rolt ook nog automatisch op.

Gardena slangenwagen

Met de Gardena slangenwagen heeft u veel bereik in de tuin. De wagens zijn stabiel, eenvoudig op te bergen en comfortabel te verplaatsen.

Wat is een zwenksproeier?

Een zwenksproeier biedt u de mogelijkheid uw tuin te besproeien, waarbij u zelf de sproeibreedte kunt instellen. Ook bepaalt u zelf hoeveel water er per vierkante meter valt.