close

Structuurverf Outlet

Met structuurverf voorzie je wanden en plafonds van een mooie structuur naar keuze. De structuurverf van GAMMA is verkrijgbaar in een fijne en grove variant, met diverse patronen. Bedenk voordat je kiest welke verf het beste bij de interieurwensen past. Sommige structuurverf is erg hard en stootvast, terwijl andere structuurverf juist wat zachter is. Ook voor grondverf, muurverf en schildersbenodigdheden ben je bij GAMMA aan het juiste adres.

GAMMA's online verfwinkel

Bij GAMMA koop je verf in diverse kleuren en kwaliteiten. Maar ook alle schildersbenodigdheden zoals kwasten, rollers, stofkapjes etc. koop je eenvoudig online. 

Structuurverf is muurverf

Op zoek naar muurverf met structuur? GAMMA heeft een uitgebreid assortiment structuurverf. Grof of fijn, in een kleine emmer of voor de grote klus.

Histor structuurverf

GAMMA verkoopt niet alleen structuurverf van het eigen merk, maar ook fijne structuurverf van Histor.

Alabastine structuurverf

Speciaal voor een ondergrond met haarscheurtjes gebruik je Alabastine structuurverf die elastisch is. 

Structuurverf aanbrengen

Breng de structuurverf aan met een speciale structuurroller of creëer effecten met een blokkwast. Met enige handigheid krijg je een decoratief resultaat, dat stootvast is en kleine oneffenheden maskeert.

Structuurverf GAMMA

Het grootste aanbod structuurverf bij GAMMA is van het eigen huismerk. De kwalitatief is uitstekend en het is vriendelijk geprijsd.

Structuurverf grof of fijn

Kies voor een grove of fijne structuurverf en bepaal door de manier van aanbrengen het uiteindelijke effect.