close

Keukenverlichting outlet

Een keuken vraagt om een heldere verlichting. Om prettig te kunnen werken in de keuken is goede verlichting noodzakelijk. Maar natuurlijk is sfeer ook in deze ruimte van groot belang. Je kiest tenslotte de keuken met zorg uit, de juiste verlichting verdient dan ook alle aandacht. Niet alleen om het aanrecht goed te verlichten, maar ook met bijvoorbeeld spotjes de keuken extra sfeervol te maken.

Opbouwspots en inbouwspots keuken

Spots leveren gericht licht op. je kunt een spot kiezen om bijvoorbeeld bepaalde accenten aan te brengen, iets extra te belichten of gewoon omdat je goed licht op het werkblad wilt hebben. GAMMA heeft diverse spots in het assortiment, zowel inbouw als opbouw.

TL verlichting of plafondlamp keuken

Ook TL-verlichting zorgt voor helder licht in de keuken, waarbij je goed kunt werken. De moderne generatie TL-lampen is niet meer zo kil als de TL-buizen van vroeger. Je kunt kiezen voor warmer licht, voor extra sfeer in de keuken.

Onderbouwverlichting keuken

Praktisch in de keuken is onderbouwlichting, die je onder de keukenkastjes monteert. Zo zorg je voor perfect licht op het werkblad.

LED keukenverlichting

Met LED-verlichting onder keukenkastjes heb je helder licht met een gering energieverbruik. Bekijk ook ons aanbod LED-lampen.