close

Tafellampen outlet

Tafellamp Marith transparant 50% Korting
Tafellamp Marith transparant
9.
99
19.99
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Aanbieding t/m 14-10-2018
Bekijk product

Tafellampen zorgen niet alleen voor extra sfeer in huis, want je kunt dankzij de verlichting ook bijvoorbeeld lezen aan tafel of een spelletje doen. Klassiek of modern, zakelijk of speels, GAMMA verkoopt tafellampen in verschillende stijlen en kleuren. Veel van de moderne tafellampen hebben energiezuinige LED-verlichting. Slimme tafellampen zijn te bedienen met de smartphone of tablet, zoals een aantal lampen van Philips. Bij GAMMA vind je onder meer tafellampen van glas, hout of keramiek.

Tafellamp hout

Bij GAMMA ben je aan het juiste adres voor tafellampen van hout. In het assortiment vind je ook lampen van andere soorten materiaal, zoals glas, keramiek en kunststof.

Staande leeslamp

Een tafellamp kun je ook goed als leeslamp gebruiken. Zodat je ook kunt lezen als het donker is. Bekijk ons aanbod staande leeslampen.

Kleine tafellamp zwart

Kleine tafellampen, die de muur bijvoorbeeld verlichten, zijn helemaal in! GAMMA heeft ze in alle kleuren en maten.

Philips tafellamp

Bij GAMMA zijn tafellampen van verschillende merken verkrijgbaar. Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod Philips tafellampen.

Tafellamp op batterijen

Verlichting nodig op een plek in huis waar geen stopcontact in de buurt is? Er zijn ook tafellampen op batterijen verkrijgbaar. De lampen kun je plaatsen waar je maar wilt.

Hanglampen

Tafellampen staan meestal op de tafel. Hanglampen kun je bijvoorbeeld boven de eettafel hangen. Bekijk ook ons aanbod hanglampen.