close

TL-verlichting outlet

Philips Linear tl5-armatuur 28W warm wit 20% korting
Philips Linear tl5-armatuur 28W warm wit
2.0
(1)
39.
96
49.95
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Aanbieding t/m 26-08-2018
Bekijk product

Relatief goedkoop, maar met een goede lichtopbrengst is TL-verlichting. Geschikt voor bijvoorbeeld kantoorruimtes, schuren en keukens. GAMMA verkoopt TL-buizen met verschillende wattages en lengtes. In een heldere kleur of juist een wat warmere, sfeervolle kleur. Ook zijn er TL-armaturen verkrijgbaar, die de buizen beschermen tegen vocht en stof. Wil je voor energiezuinig gaan? Vervang dan je oude TL-verlichting door LED-TL.

TL-verlichting

TL-verlichting, relatief goedkoop, zie je vaak in kantoorruimtes, schuren, garages en keukens. Vooral vanwege de goede lichtopbrengst. GAMMA verkoopt zowel TL-buizen als TL-armaturen. Let bij aankoop op om welke fitting het gaat: T5 of T8.

TL-buizen

TL-verlichting heeft de naam koud en kil te zijn. Maar dat hoeft helemaal niet. Tegenwoordig is er TL-verlichting verkrijgbaar in diverse wattages en verschillende kleuren. Kies dus voor een TL-buis met heldere of juiste warme en sfeervolle verlichting. Bekijk ons aanbod TL-buizen.

TL-armaturen

Een TL-armatuur is de 'ombouw' van de TL-buis. Let bij aankoop op de lengte in cm en het type fitting: T8 of T5. Buis en armatuur moeten dezelfde fittingscode hebben. Er zijn armaturen waar je twee TL-buizen in kunt plaatsen en armaturen met een beschermingskap voor de TL-buizen.

TL-starters

Zonder een starter werkt TL-verlichting niet. GAMMA verkoopt losse waarmee je een kapotte armatuur zelf weer aan de praat krijgt.

LED TL armatuur

LED-verlichting is energiezuiniger en gaat langer mee dan andere soorten verlichting. Bij GAMMA vind je een uitgebreid assortiment LED TL.