close

Elektrische vloerverwarming Outlet

Met elektrische vloerverwarming heb je altijd warme voeten. Bovendien zorgt dit voor een hoge warmteopbrengst, een lager energieverbruik en minder stofverplaatsing. Je kunt de elektrische vloerverwarmingsmatten van GAMMA gebruiken in combinatie met tegels, zwevend parket of laminaat. Houd er wel rekening mee dat niet elke thermostaat geschikt is voor elektrische vloerverwarming. Check ons online assortiment.

Elektrische vloerverwarming

Een warmtegeleidende kabel onder jouw tegelvloer, zwevend parket of laminaat zorgt ervoor dat de vloer altijd heerlijk warm aanvoelt. Ideaal voor in de badkamer, het toilet of de keuken.

Zo werkt elektrische verwarming

Bij GAMMA koop je elektrische vloerverwarmingsmatten; een combinatie van een warmtegeleidende kabel met een warmteverdelende mat. De matten hebben verschillende afmetingen en zijn eenvoudig te gebruiken en af te werken met een vloer naar keuze.

Vloerverwarming aanleggen

De matten die je bij GAMMA koopt zijn helemaal compleet met twee-aderige aansluitkabel. Sommige matten hebben een kleeflaag zodat ze niet verschuiven. Hoe gemakkelijk kan het zijn?