close

Tegellijm & -voegmiddelen Outlet

Voor het plaatsen van vloertegels, mozaïeken en wandtegels heb je tegellijm en tegelvoegmiddel nodig. Voor elke tegelsoort en ondergrond heeft GAMMA de geschikte tegellijm en tegelvoegmiddelen. Zo kun je genieten van een langdurig en egaal resultaat. Kortom, voor alle tegellijm en -voegmiddelen ben je bij GAMMA aan het juiste adres. GAMMA heeft ook een uitgebreide keuze in tegelaccessoires en tegelgereedschap, onmisbaar wanneer je gaat tegelen.

Tegellijm verwijderen

Wanneer je tegels met lijm bevestigt, zal er waarschijnlijk wel hier en daar wat lijm geknoeid worden. Je kunt deze lijmresten verwijderen met zandcement/mortelverwijderaar.

Eurocol tegellijm & Weber tegellijm

Bij GAMMA kun je verschillende soorten tegellijm kopen, waaronder de lijmen van Eurocol en Weber.

Tegels voegen

Na het bevestigen van tegels (met lijm of cementmortel) moet je de tegels ook voegen. Dit doe je met voegmiddel. Gaat het om tegels in een vochtige ruimte, kies dan waterdicht voegmiddel. Het voegmiddel is in verschillende kleuren, kwaliteiten en formaten verpakking verkrijgbaar.

Voegmortel

Je kunt voor het voegen van vloertegels buiten ook voegmortel gebruiken. Hiermee kun je ook kleine herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Tegelpasta

Snel aan de gang? Kies dan voor tegelpasta. Deze lijm is direct klaar voor gebruik.