Overkapping Bali Onbehandeld Hout Blank 354x354 cm

1595.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Voorbehandeling hout: Onbehandeld
  • Nokhoogte: 214 cm
  • Afm. (lxb): 354x354 cm

Vrijstaande overkapping Bali
Een overkapping geeft meer sfeer aan je tuin, zoals deze vrijstaande overkapping Bali 354x354 cm. Het is een perfecte plaats om buitenspullen die je droog wilt houden onder te bewaren. Deze houten overkapping is gemaakt van Noord-Europees vurenhout, afkomstig van de fijnspar, een houtsoort die bekendstaat om zijn relatief lage prijs en makkelijke bewerking: veel gemak voor weinig geld. De dakbedekking van het platte dak bestaat uit EPDM-rubberfolie, een degelijk en waterdicht materiaal dat ongeveer 50 jaar meegaat.

Onbehandeld hout
Deze overkapping is opgebouwd uit onbehandeld hout. Dat vergt wat meer onderhoud dan gedompeld hout of hout met een coating. Onbehandeld hout dient zelf behandeld en onderhouden te worden. De overkapping moet aan de buiten- en binnenkant nauwkeurig behandeld zijn. Extra aandacht gaat uit naar deuren en ramen, want die zijn veruit het kwetsbaarst. Het voordeel van onbehandeld hout zit hem in de afwerking. Je behandeld het hout dan zelf op een manier die past bij wat je voor ogen hebt i.v.m. met bijvoorbeeld schilderen.

Fundering
Bij een overkapping maken is de fundering van cruciaal belang. Zo ook bij deze Overkapping Java Onbehandeld Hout Blank 546x354 cm. Zorg er altijd voor dat de ondergrond stevig verhard en waterpas is. Zo voorkom je verzakkingen. De fundering kan bestaan uit gestort beton, maar ook een strak gelegd terras van betonnen tegels kan voldoen.

Tips voor overkappingen
De houten overkapping met overkapping heeft verschillende los verkrijgbare accessoires. Wanneer je de overkapping zou willen schilderen is het slim om eerst advies bij een verfspecialist te vragen. Het hout moet namelijk vochtregulerend blijven en dus niet afgedicht worden. Daarnaast is een sterke UV bescherming ook van toegevoegde waarde.

Benodigd gereedschap

Een overkapping bouwen doe je niet zonder:
  • Accu schroefmachine
  • Houtboortjes (voorboren schroefplekken) en bitjes
  • Handzaag of decoupeerzaag
  • Rubber hamer
  • Hamer
Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Overkapping
Productnummer 544664
Gewicht product 250000 gr
Hoogte product 2.43 m
Lengte product 3.54 m
Breedte product 3.54 m
Merk Geen
Ecocheque Nee
Algemeen
FSC-keurmerk Nee
Kleur Hout
Kleurfamilie Hout
Lijn Bali
PEFC keurmerk Nee
Materiaal Hout
Type artikel Overkapping
Afmetingen
Nokhoogte 214.0 cm
Oppervlakte 9.2 m²
Inhoud 20.3 m³
Gebruik
Voorbehandeling hout Onbehandeld
Technische kenmerken
Type dak Platdak
Accessoires
Inclusief dakbedekking EPDM-rubber
Reviews worden geladen

Recent bekeken