9.
99
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Type:Onderhoudsproduct

Protecton
Protecton waxcoating is een beschermingsmiddel op waxbasis voor ondergronden van behandeld en onbehandeld metaal. Bestand tegen alle weersinvloeden en zwakke zuren en basen en heeft een uitstekende corrosie werende werking. Aanbrengen in meerdere lagen bij een verwerkingstempratuur van 15-25°C.

Vaak samen gekocht

Turtle Wax Color Magic Jet Black Wax 52708 500ml 20% korting 20% korting
7 klantreviews
Turtle Wax Color Magic Jet Black Wax reinigt, geeft glans, herstelt en voegt kleur toe. Het is snel en gemakkelijk in gebruik, reinigt de lak op milde wijze en camoufleert krasj... Turtle Wax Color Magic Jet Black Wax reinigt, geeft glans, herstelt en voegt kleur toe. Het is sn...
13.
43
16.79
Aanbieding t/m 09-10-2022
Bekijk alles in wax
Turtle Wax Color Magic Wit 500ml 20% korting 20% korting
2 klantreviews
De kleurwas Turtle Wax Color Magic Wit 500ml maakt krasjes op uw auto minder zichtbaar. De wax herstelt namelijk niet alleen de glans van uw auto, maar ook de kleur. Dankzij de ... De kleurwas Turtle Wax Color Magic Wit 500ml maakt krasjes op uw auto minder zichtbaar. De wax he...
12.
79
15.99
Aanbieding t/m 09-10-2022
Bekijk alles in wax

Specificaties

Product
Productnummer 108572
EAN 8711293087938
Merk Protecton
Algemeen
Type Onderhoudsproduct
Materiaal van doeloppervlak Metaal
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen
Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Veroorzaakt huidirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Zeer licht ontvlambare aerosol. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Inhoud/verpakking afvoeren naar … Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Stof/rook/gas/nevel/damp/spuitnevel niet inademen. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Buiten het bereik van kinderen houden.
Reviews worden geladen

Recent bekeken