close

Toilet

Natuurlijk ontbreekt in uw huis een toilet niet. Met de toiletten uit het assortiment van GAMMA kunt u onbezorgd en comfortabel gebruik maken van de wc. De toiletten zijn beschikbaar in diverse modellen en uitvoeringen. Ook voor toiletaccessoires, fonteinkranen en fonteinen bent u bij GAMMA aan het juiste adres.

Fonteinen en fonteinkranen

Het is in verband met hygiëne raadzaam direct na gebruik van het toilet uw handen te wassen. Door een fontein en fonteinkraan in uw toiletruimte te plaatsen, maakt u het uzelf, uw gezin en uw gasten gemakkelijk om rustig hun handen te kunnen wassen nadat zij gebruik hebben gemaakt van het toilet.

Toiletpotten en bidets

Bij GAMMA heeft u de keuze uit diverse toiletpotten en bidets. Of u nu op zoek bent naar een zwevende of staande toiletpot of bidet, hoog model of laag model, bij GAMMA vindt u wat u zoekt.

Toiletzittingen

De toiletzittingen, of wc-brillen, uit het assortiment van GAMMA komen in uiteenlopende modellen en maten, gemaakt van diverse materialen en uitgevoerd in verschillende kleuren. Zo vindt u altijd een geschikte toiletzitting voor bij u op het toilet.

Toiletreservoirs

Bij GAMMA heeft u de keuze uit een breed assortiment toiletreservoirs. Er zijn hooghangende en laaghangende toiletreservoirs met dual flush, single flush en keuze uit diverse spoelvolumes.

Toiletaccessoires

Houd uw toilet schoon en opgeruimd met een toiletrolhouder en toiletborstelgarnituur.

Toiletkasten

Een kastje op het toilet kan heel handig zijn. Kies voor een kast met spiegel of een toiletkast waar u uw medicijnen in kunt bewaren of reserve toiletrollen, wc-blokken en gastendoekjes.

Toiletmatten

Voorkom koude voeten en geef uw toiletruimte een kleurig accent met een van de vele toiletmatten uit het GAMMA assortiment.

Afvalemmers

Houd uw toilet schoon en hygiënisch door er een afvalemmer te plaatsen, waarin iedereen zijn of haar afval kwijt kan.