Sansevieria Fernwood Punk 60 cm

43.
95
Voorlopig niet leverbaar.
Helaas hebben we op dit moment minder producten op voorraad dan je van ons gewend bent. Meer informatie vind je op onze Corona FAQ pagina.

Productomschrijving

  • Vrolijke kamerplant
  • IJzersterk en weinig verzorging
  • Gratis thuisbezorgd

De Sansevieria Fernwood Punk is de 'ongekamde' variant van de klassieke Sanseveria. Door zijn punky stekels die alle kanten op groeien en groene zembraprint is dit een echte aandachtstrekker in je woonkamer. De plant is zeer eenvoudig te verzorgen en is van zichzelf een enorm sterke plant. Deze kamerplant werkt ook nog eens luchtzuiverend. Hij zorgt voor een hoger zuurstofgehalte en een betere luchtvochtigheid. Dat alles door een plante van 60 cm hoog met een potmaat van 25 cm in diameter. Is dit toch niet helemaal de plant die je zoekt? Kijk dan naar de andere kamerplanten die GAMMA in de webshop heeft. Er zit zeker iets voor je tussen!

Verzorging Sansevieria
De Sansevieria kan wat hebben. De standplaats heeft weinig invloed op zijn gezondheid. Vol in het licht of een wat donkerder hoek in de kamer? Het maakt de Sansevieria niet uit. Ook met watergeven is het een makkelijke klant. Je kan de Sansevieria beter te weinig dan teveel water geven. Zorg ervoor dat de grond tussen twee waterbeurten altijd is opgedroogd. Een per maand wat voeding is al voldoende en dan met name tijdens de zomerperiode. De plant kan goed tegen droge lucht. Een plekje boven de verwarming is dan ook geen enkel probleem. De Sansevieria is licht giftig bij inname. Wees dus voorzichtig met kinderen en huisdieren.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 622687
Merk Geen
Ecocheque Nee
Algemeen
Hoogte bij aanschaf 60.0 cm
Bloeiperiode Gehele jaar
Hoogte na 1 jaar 65.0 cm
Eetbaar Nee
Bladhoudend Ja
Bloeikleur Groen
Watergeven Weinig
Standplaats Halfschaduw
Plantvorm Zuil
Potmaat 25.0 cm
Beschikbaarheid Gehele jaar
Nederlandse naam Sansevieria
Met pot Nee
Latijnse naam Sansevieria
Type artikel Sanseveria
Reviews worden geladen

Recent bekeken