Stokpalm Rhapis Palm met Elho Bloempot Brussels Antraciet

79.
95
Helaas is dit product voorlopig niet leverbaar.

Anderen bekeken deze alternatieven

Bekijk de lijst met alternatieven

Productomschrijving

  • Zeer sterke palm
  • Incl. Elho Bloempot Antraciet
  • Makkelijk in onderhoud
  • Gratis thuisbezorgd

Kijk aan, dit is een mooie plant, maar heb je de bloempot al gezien? Dit is namelijk een Elho Brussels bloempot, bekend om zijn hoge kwaliteit. Een ronde antraciet kleurige bloempot die in elk interieur past en zeker tegen een stootje kan. De diameter van deze pot is ongeveer 30 cm. Daarnaast is deze fantastische bloempot ook nog eens waterdicht. Je loopt dus geen risico wanneer je deze op een houten tafel plaatst, met naast de pot gieten natuurlijk als uitzondering.

Maar laten we de plant niet vergeten! Deze Rhapis Palm, of ook wel Stokpalm genoemd, heeft bamboeachtige stammen en behoort tot een van de sterkste kamerpalmen die er zijn. Met een gemiddelde hoogte van 110 cm en een potmaat van 27 cm is dit een prima aankleding voor je woning. De plant kan zeer goed tegen een schaduwrijke positie en heeft geen last van luchtvochtigheid, vloerverwarming of licht. Oorspronkelijk komt deze palm uit uit de regenwouden van Zuid-China, maar dankzij GAMMA haal je hem eenvoudig je woonkamer in. In de GAMMA webshop kun je deze plant ook met een soap-, wit- of zwart kleurige Elho bloempot kopen.

Verzorgen Stokpalm
Deze kamerplant heeft van alle kamerplanten het minste zonlicht nodig. Je kan de deze Stokpalm rustig op een standplaats in de schaduw neerzetten. De grond van de palm moet altijd vochtig zijn, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Heeft de palm een donkere standplaats, dan heeft deze sterke plant niet veel water nodig. Wil je de stokpalm wat laten groeien? Zorg dan dat hij wat lichter staat.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 624150
Merk Geen
Ecocheque Nee
Algemeen
Bloeikleur Groen
Bloeiperiode Gehele jaar
Hoogte bij aanschaf 110.0 cm
Hoogte na 1 jaar 115.0 cm
Bladhoudend Ja
Eetbaar Nee
Watergeven Regelmatig en veel
Plantvorm Zuil
Standplaats Halfschaduw
Potmaat 27.0 cm
Beschikbaarheid Gehele jaar
Nederlandse naam Rhapis Excelsa met Elho Brussels Round pot Antracite
Latijnse naam Rhapis Excelsa
Met pot Ja
Type artikel Stokpalm
Reviews worden geladen

Recent bekeken