Valma Interieurreiniger Schuim 400ml

7.
99

Productomschrijving


  De Valma Interieurreiniger Schuim 400ml is speciaal ontwikkeld om vuil van kunststof, leer en textiel te verwijderen. De reiniger bestrijdt vlekken en nicotineaanslag zonder dat het te reinigen oppervlak doornat wordt. Het schuimende product is daarnaast ook te gebruiken om vlekken in autobekleding aan te pakken. Na een behandeling met de Valma Interieurreiniger Schuim 400ml heeft u weer een schoon interieur, in huis of in uw auto. Het product is makkelijk in te borstelen en af te nemen. Let op dat u voor gebruik even goed schudt. Verwijder vlekken voorgoed met de Valma Interieurreiniger Schuim 400ml.
  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productsoort Interieurreiniger
  Productnummer 570533
  Merk Valma
  Duurzaam Nee
  Algemeen
  Materiaal van doeloppervlak Kunststof, Leder, Stof
  Type artikel Interieurreiniger
  Etiket informatie
  Gevarenaanduidingen Gevaar
  Zeer licht ontvlambare aerosol. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting.
  Voorzorgsmaatregelen Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. P302+P352: BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P410+P412: Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F.

  Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen

   Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen bouwmarkt. Tijdens bouwmarkt openingstijden krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
   Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

   30 dagen bedenktijd

   Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.
   Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

   Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

   Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar de gemeentelijke milieustraat of lever ze in bij GAMMA.

  Reviews worden geladen

  Recent bekeken