close

Beits

Beits, was en olie

Met beits, was of olie geeft u hout een duurzame bescherming. Zo zorgt u ervoor dat het hout in en om uw huis een langere levensduur heeft. Beits is vochtregulerend, dat wil zeggen dat vocht uit het hout kan maar niet erin. Daarnaast trekt beits dieper in het hout dan verf, waardoor het een langdurige bescherming geeft. Met olie creëert u een mooie glans op het hout en was zorgt voor een slijtvaste laag. Al deze producten zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, brengt u eenvoudig zelf aan en zijn online te koop. 

GAMMA’s online verfwinkel

Online verf en schildersbenodigdheden kopen is heel gemakkelijk bij GAMMA. Bekijk het assortiment beitsen, wassen en olieën op de site of ga naar een van de bouwmarkten voor persoonlijk advies. 

Binnenbeitsen

GAMMA heeft een ruime keuze in binnenbeits en vernis. Met beits beschermt u het hout tegen vuil, beschadiging en vocht, terwijl vernis hout en verf beschermt tegen licht, vocht en schimmels.

Buitenbeitsen

De buitenbeitsen van GAMMA beschermen het hout rondom het huis tegen vocht en weersomstandigheden. Verschillende beitsen bieden daarnaast ook nog UV-bescherming.

Olieën

Met de olieën van GAMMA verlengt u de levensduur van uw hout aanzienlijk. Olie voor binnen beschermt uw houtwerk tegen beschadigingen en geeft het een mooie glans. Tuinolie maakt uw buitenhoutwerk rot- en schimmelbestendig en voorkomt verkleuring.

Wassen

Dankzij de wassen, of wax, van GAMMA kunt u uw houtwerk mat of glanzend afwerken, onderhouden en slijtvast maken. Was is eenvoudig aan te brengen en bij te werken.