verf

De verf van GAMMA wordt aangeboden in een groot scala van kleuren en varianten. Bovendien is verf niet alleen decoratief, maar ook beschermend. Bij GAMMA heeft u naast de keuze uit een ruim assortiment verf en kleuren ook volop keuze uit aanvullende schildermaterialen, waaronder beitsen en wassen, grondverf en primers, folie en tape, verdunning en reiniging, vulmiddelen, lijmen, kitten en schildersgereedschap.

Muurverf, speciaalverf, lakken en kleurconcepten

GAMMA heeft een ruim assortiment muurverf, speciaalverf, lakken en kleurconcepten. Zo kunt u iedere ruimte in huis voorzien van de door u gewenste kleuren. Kies bij GAMMA ook de juiste grondverf en primers voor het beste resultaat.

Grondverf & primers

GAMMA heeft grondverf en primers voor iedere ondergrond en iedere soort verf. Grondverf en primers zorgen voor een goede hechting van de verflaag en geven een goede vulling.

Beitsen & wassen

Met de beitsen en wassen van GAMMA krijgt hout een goede bescherming. Beits heeft een vochtregulerende werking, waarbij vocht er wel uit kan, maar niet in. Bovendien beschermt u op deze manier hout tegen beschadigingen en vuil.

Schildersbenodigdheden

GAMMA heeft aan ruim assortiment schildersbenodigdheden, waaronder folie en tape, verdunning en reiniging, kitten, vulmiddelen en lijmen. Kortom, bij GAMMA vindt u alles wat u nodig heeft wanneer u gaat schilderen.