close

Grondverf

Grondverf en primer verf

De grondverf en primer verf van GAMMA zijn de perfecte ondergrond voor al uw schilderwerk. Door de ondergrond goed voor te behandelen krijgt u een strakker schilderresultaat. Natuurlijk moet u krabben en schuren, maar u kunt meer doen. De verf hecht beter en geeft een betere dekking met minder streepvorming door grondverf of primer te gebruiken. Bij GAMMA bent u aan het goede adres voor roestwerende producten, voorstrijk en grondverf voor lak en speciaalverf. 

GAMMA’s online verfwinkel

Bij GAMMA vindt u verf in alle mogelijke kleuren en kwaliteiten. U koopt deze eenvoudig online, net als alle schildersbenodigdheden.

Grondverf voor lak

Grondverf voor lak is een solide basis voor uw lakwerk. Door de juiste grondverf te kiezen voorkomt u bladdervorming en rot en hecht de lak beter. Bij GAMMA vindt u natuurlijk grondverf van het eigen huismerk, maar ook grondverf van Sikkens en Flexa is verkrijgbaar.

Roestwering

De roestwerende producten van GAMMA doen dienst als roestwerende grondlaag en als hechtlaag voor diverse soorten verf. De anti-roest primers lossen roest op en zorgen tegelijk voor een perfecte binding met de onderlaag, zodat nieuwe roest geen kans krijgt.

Voorstrijk

Voorstrijk van GAMMA gebruikt u om sterke of onregelmatig zuigende ondergronden voor te behandelen, zodat de verf zich goed hecht. Dankzij het gebruik van voorstrijk verdeelt de verflaag zich goed en voorkomt u afbladdering.

Grondverf voor speciaalverf

GAMMA heeft een uitgebreid assortiment grondverf voor speciaalverf, zodat u voor de meest uiteenlopende ondergronden, zoals bijvoorbeeld mdf, en verfsoorten bent voorzien van een goede hechting.