close

Kleurcollecties

Merken in kleurconcepten

Kleurconcepten

Met de kleurconcepten van GAMMA kunt u uw woning voorzien van de look&feel die bij u past. De kleuren die u kiest, bepalen in grote mate de sfeer en look van de ruimtes bij u in huis. Maak zelf een combinatie van GAMMA's exclusieve kleurlijnen en creëer een geheel eigen kleurenpalet!

Flexa Couleur Locale

GAMMA haalt met het assortiment van Flexa Couleur Locale prachtige kleurlijnen in huis die geïnspireerd zijn op verschillende aansprekende landen en gebieden van onze aarde. Met deze kleuren dragen uw ruimtes een gevoel uit dat past bij deze typische locaties.

Flexa Creations

Met Flexa Creations kunt u bij GAMMA kiezen uit vele kleurthema's. Door de vele variatie is er voor ieder wat wils. Flexa Creations is verkrijgbaar als muurverf (extra mat en zijdemat) en als lak (hoogglans, zijdeglans en mat).

GAMMA KleurID

Het brede scala kleuren van GAMMA KleurID zijn samengesteld door interieurstylisten. Met deze verf haalt u de laatste kleurentrends op het gebied van muur- en lakverf in huis.

GAMMA krijtverf Wood&Wall

De Wood&Wall serie bestaat uit zeer matte krijtverf met een verfijnde uitstraling. Met deze verf creëert u een Engelse cottagesfeer in uw eigen huis. De verf is in een aantal standaardkleuren verkrijgbaar, maar ook te mengen in elke gewenste kleur.

Histor The Color Collection

Met The Color Collection van Histor haalt u een goed dekkende muurverf in huis die voor een kalkmat resultaat zorgt. Deze verfserie bestaat uit een reeks vergrijsde, luxe kleuren die onderling te combineren zijn.