close

Badkamerverlichting

Assortiment badkamerverlichting

Badkamerverlichting

Badkamerverlichting moet praktisch en veilig zijn. Bij GAMMA vindt u een groot assortiment speciale badkamerverlichting, alles natuurlijk bestand tegen vocht.

Inbouwspots

De speciale inbouwspots voor de badkamer zijn allemaal spatwaterdicht. Het voordeel van een spot is dat deze nauwelijks plek inneemt in de ruimte. Veel spots zijn ook nog te richten. Met een speciale dimmer kunt u de lichtintensiteit van de spots reguleren. Zo creëert u helder licht wanneer u dat nodig heeft en gedempt licht voor een sfeervolle omgeving.

Plafonnières

Ook met een plafonnière bespaart u ruimte in uw badkamer. In tegenstelling tot een spot verlicht een plafonnière de hele ruimte. Een plafonnière wordt veel gebruikt als sfeerverlichting. De meeste plafonnières die u bij GAMMA vindt kunt u ook aan de wand monteren.

Wandlampen

GAMMA verkoopt veel verschillende wandlampen voor de badkamer. Er is een onderscheid in verlichting vooral voor de sfeer of lampen die u kunt richten als een spot voor een accent of heldere verlichting.

Spiegelklemspots

Voor bij de spiegel heeft GAMMA enkele spiegelklemspots in het assortiment. Zo heeft u uitstekend licht bij de spiegel. Sommige opbouwspots bevestigt u aan de spiegel, anderen aan de wand boven de spiegel.