Vingerboom Gold Capella met Elho Bloempot Brussels Antraciet

59.
95
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Vingerboom incl. Elho pot
  • Gevlochten stam
  • Bloempot Elho Brussels Antraciet
  • Gratis thuisbezorgd

Kijk aan, dit is een mooie plant, maar heb je de bloempot al gezien? Dit is namelijk een Elho Brussels bloempot, bekend om zijn hoge kwaliteit. Een ronde antraciet kleurige bloempot die in elk interieur past en zeker tegen een stootje kan. De diameter van deze pot is ongeveer 30 cm. Daarnaast is deze fantastische bloempot ook nog eens waterdicht. Je loopt dus geen risico wanneer je deze op een houten tafel plaatst, met naast de pot gieten natuurlijk als uitzondering.

Maar laten we de plant niet vergeten! Deze Gold Capella Vingerboom wordt, door de contouren van de bladeren en zijn hoogte, ook wel de 'dwergparapluboom' genoemd. De plant groeit tot een hoogte van ongeveer 1 meter en heeft een stevig gevlochten stam met relatief veel groene blaadjes. Deze plant is een vrij eenvoudig te verzorgen huisplant waar je geen speciale vaardigheden voor nodig hebt. Oorspronkelijk komt deze plant uit Taiwan, maar dankzij GAMMA haal je hem eenvoudig je woonkamer in. In de GAMMA webshop kun je deze plant ook met een soap-, wit- of zwart kleurige Elho bloempot kopen.

Verzorging Vingerboom
De Vingerboom is makkelijk in onderhoud. De plant stelt weinig eisen qua standplaats. Alhoewel de voorkeur wel uitgaat naar een lichte standplaats. Pas op met teveel direct zonlicht. Houd de grond vochtig, maar niet te nat. Geef in de zomer gemiddeld een keer per week water, in de winter hoeft dit maar eens in de twee weken. In de winter is het belangrijk om de grond eerst wat te laten indrogen. Twijfel je, wacht met watergeven. Om de plant mooi in vorm te houden kan je de Vingerboom snoeien. De beste temperatuur voor een Schefflera is tussen de 16-18 graden Celsius. In ieder geval nooit kouder dan 12 graden. In de zomer kan de Schefflera eventueel buiten staan.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 624154
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
Hoogte bij aanschaf 100.0 cm
Bloeiperiode Gehele jaar
Hoogte na 1 jaar 105.0 cm
Bloeikleur Groen
Bladhoudend Ja
Eetbaar Nee
Watergeven Vochtig en nat
Standplaats Halfschaduw
Beschikbaarheid Gehele jaar
Latijnse naam Schefflera Arboricola gold capella
Potmaat 27.0 cm
Nederlandse naam Vingersboom
Plantvorm Stam
Met pot Ja
Type artikel Vingerboom
Reviews worden geladen

Recent bekeken