close

Vloeren

Assortiment vloeren

Vloeren van GAMMA voorzien iedere ruimte van een eigen uitstraling, of u nu op zoek bent naar een vloer voor de badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer of het buitenterras. U bent bij GAMMA aan het juiste adres voor vloertegels, laminaat en houten vloeren. Daarnaast is alles in huis voor uw plinten, ondervloeren, vloeraccessoires en overige vloerbenodigdheden.

Vloertegels

Met de vloertegels van GAMMA legt u in een handomdraai een strakke tegelvloer. Het tegelassortiment van GAMMA biedt naast tegels voor gebruik binnenshuis ook buitentegels.

Laminaat

Laminaatvloeren van GAMMA zijn dankzij het kliksysteem eenvoudig en snel te leggen. Bovendien is laminaat vanwege het gladde oppervlak met gemak te onderhouden.

Houten vloeren

De houten vloeren van GAMMA geven iedere ruimte een eigen karakter. Met de onderhoudsmiddelen van GAMMA zorgt u ervoor dat uw vloer met de jaren alleen maar mooier wordt.

Kunststof vloeren

Kunststof vloeren staan bekend vanwege hun diversiteit en eenvoudige onderhoud. Bij GAMMA heeft u de keuze uit zowel plakvinyl als klikvinyl.

Vloeraccessoires en overige vloerbenodigdheden

U kunt bij GAMMA terecht voor al uw vloeraccessoires en -benodigdheden, waaronder plinten, ondervloeren, vloerlijmen, tegellijmen, voegmiddelen, vloerkleden, deurmatten en onderhoudsmiddelen.