GAMMA eersel

GAMMAEersel

mijn bouwmarkt

Kuilenhurk 7

5521 EN EERSEL

+31 497 512023
  1. Bekijk de kaart & route
  2. Andere bouwmarkten in de buurt
Eersel

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
elke zondag
open
1317

Openingstijden en meer informatie over deze GAMMA

 

Bekijk alle informatie over uw GAMMA-bouwmarkt, zoals de openingstijden. Op welke dagen en tijden is uw vestiging open? Wat is het adres, telefoonnummer en routebeschrijving van deze GAMMA-vestiging? U vindt hier ook speciale aanbiedingen, acties en evenementen van uw lokale bouwmarkt.

GAMMA blijft bereikbaar

De bereikbaarheid van GAMMA Eersel is de komende maanden verslechterd door de afsluiting van het kruispunt Molenweg/Nieuwstraat.

Vanuit de richtingen Eindhoven en Valkenswaard, Bergeijk/Luyckgestel is GAMMA Eersel prima bereikbaar via de onderstaande route.

N397 vanuit Eindhoven (vanaf de snelweg): neem niet afslag Eersel maar rij door tot het Shell tankstation. Sla rechtsaf en volg de borden ‘GAMMA bereikbaar’ via de Schadewijkstraat en de Monseigneur de Haasstraat en ga rechtsaf de Mortel op. Na 100m ziet u GAMMA Eersel aan uw linkerhand.

N397 vanuit Valkenswaard: bij het Shell tankstation aan de N397 linksaf en volg de borden ‘GAMMA bereikbaar’ via de Schadewijkstraat en de Monseigneur de Haasstraat en ga rechtsaf de Mortel op. Na 100m ziet u GAMMA Eersel aan uw linkerhand. 

 

PostNL Pakketpunt: pak je gemak

U kunt bij GAMMA uw pakket ophalen, versturen of retourneren wanneer het u uitkomt. Heeft u een online aankoop bij een webwinkel gedaan? Dan kunt u er voor kiezen deze bij een GAMMA-bouwmarkt te laten bezorgen.

In iedere GAMMA is een PostNL Pakketpunt gevestigd en u weet, GAMMA is altijd dichtbij. Kies bij het bestellen in de webwinkel voor de optie 'Zelf Ophalen' en voer hierna uw postcode in. Daarna kunt u uit een lijst het dichtstbijzijnde ophaalpunt kiezen.

Bij sommige webwinkels ontvangt u hiervan een ophaalbericht via e-mail en/of sms. Neem bij het ophalen van het pakket uw legitimatiebewijs mee en het eventueel ontvangen ophaalbericht. 

  • U kiest zelf waar u het pakket ophaalt, op één van de gewenste PostNL Postkantoren of een GAMMA-bouwmarkt bij u in de buurt.

  • U beslist zelf wanneer u uw pakket ophaalt, het is makkelijk te combineren met de andere boodschappen.

  • Er zijn meer dan 2.000 PostNL Postkantoren en 166 GAMMA-bouwmarkten, dus de keuze is groot. Er is er altijd wel één in de buurt.

  • De openingstijden van het PostNL pakketpunt bij GAMMA zijn hetzelfde als de openingstijden van de desbetreffende GAMMA bouwmarkt.

  • U hoeft niet meer thuis te wachten om uw pakket in ontvangst te nemen.

 

Pakketten versturen Wereldwijd

U kunt bij GAMMA ook terecht voor het versturen van pakketten tot 30 kg naar binnen en buitenland. Tevens kunt u hier retourzendingen naar een antwoordnummer versturen. Wij verkopen pakketzegels zodat het pakket altijd voldoende gefrankeerd op de post gaat.

Kaart en route

Plan uw route

Andere bouwmarkten in de buurt