GAMMA emmeloord

GAMMAEmmeloord

mijn bouwmarkt

Randweg 32

8304AS EMMELOORD

+31 527 618881
  1. Bekijk de kaart & route
  2. Andere bouwmarkten in de buurt
Emmeloord

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag (Koopzondag)
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag (Koopzondag)
SUNDAY
zondag   29 november
1017
NOSUNDAY
zaterdag   5 december
918
SUNDAY
zondag   6 december
1017

Openingstijden en meer informatie over deze GAMMA


Bekijk alle informatie over uw GAMMA-bouwmarkt, zoals de openingstijden. Op welke dagen en tijden is uw vestiging open? Wat is het adres, telefoonnummer en routebeschrijving van deze GAMMA-vestiging? U vindt hier ook speciale aanbiedingen, acties en evenementen van uw lokale bouwmarkt.

Uw aankopen gratis thuisbezorgd

GAMMA Emmeloord maakt het u graag makkelijk. Bijvoorbeeld door uw grote aankoop in de bouwmarkt op uw huisadres af te leveren. Geheel en al gratis! Vraag bij de informatiebalie in de bouwmarkt naar de mogelijkheden en maak indien u wilt direct een afspraak. dat zeg ik GAMMA

PostNL GAMMA

 

Pakketten versturen Wereldwijd

U kunt bij GAMMA ook terecht voor het versturen van pakketten tot 30 kg naar binnen en buitenland. Tevens kunt u hier retourzendingen naar een antwoordnummer versturen. Wij verkopen pakketzegels zodat het pakket altijd voldoende gefrankeerd op de post gaat.

 

PostNL Pakketpunt: pak je gemak

U kunt bij GAMMA uw pakket ophalen, versturen of retourneren wanneer het u uitkomt. Heeft u een online aankoop bij een webwinkel gedaan? Dan kunt u er voor kiezen deze bij een GAMMA-bouwmarkt te laten bezorgen.

In iedere GAMMA is een PostNL Pakketpunt gevestigd en u weet, GAMMA is altijd dichtbij. Kies bij het bestellen in de webwinkel voor de optie 'Zelf Ophalen' en voer hierna uw postcode in. Daarna kunt u uit een lijst het dichtstbijzijnde ophaalpunt kiezen.

Bij sommige webwinkels ontvangt u hiervan een ophaalbericht via e-mail en/of sms. Neem bij het ophalen van het pakket uw legitimatiebewijs mee en het eventueel ontvangen ophaalbericht. 

  • U kiest zelf waar u het pakket ophaalt, op één van de gewenste PostNL Postkantoren of een GAMMA-bouwmarkt bij u in de buurt.
  • U beslist zelf wanneer u uw pakket ophaalt, het is makkelijk te combineren met de andere boodschappen.
  • Er zijn meer dan 2.000 PostNL Postkantoren en 166 GAMMA-bouwmarkten, dus de keuze is groot. Er is er altijd wel één in de buurt.
  • De openingstijden van het PostNL pakketpunt bij GAMMA zijn hetzelfde als de openingstijden van de desbetreffende GAMMA bouwmarkt.
  • U hoeft niet meer thuis te wachten om uw pakket in ontvangst te nemen.

 

Kaart en route

Plan uw route

Andere bouwmarkten in de buurt

Eerder bekeken

Er is nog niets zichtbaar omdat u nog geen producten hebt bekeken.