GAMMA weert

GAMMAWeert

mijn bouwmarkt

Roermondseweg 98

6004 AV WEERT

+31 495 540225
  1. Bekijk de kaart & route
  2. Andere bouwmarkten in de buurt
Weert

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
elke zondag
open
1217

Openingstijden en meer informatie over deze GAMMA


Bekijk alle informatie over uw GAMMA-bouwmarkt, zoals de openingstijden. Op welke dagen en tijden is uw vestiging open? Wat is het adres, telefoonnummer en routebeschrijving van deze GAMMA-vestiging? U vindt hier ook speciale aanbiedingen, acties en evenementen van uw lokale bouwmarkt.

Al uw online bestellingen ook bij GAMMA op te halen

Bij al uw online-bestellingen van heel veel bedrijven kunt u aangeven  of u de  bestelde artikelen thuisgestuurd wilt krijgen of wilt laten afleveren bij een PostNL Pakketpunt. In iedere GAMMA is nu ook een PostNL Pakketpunt gevestigd en u weet, GAMMA is altijd dichtbij. Maak het u zelf makkelijk en kijk voor een GAMMA-bouwmarkt bij u in de buurt

  • U kiest zelf waar u het pakket ophaalt, op één van de gewenste PostNL Postkantoren of een GAMMA-bouwmarkt bij u in de buurt.
  • U beslist zelf wanneer u uw pakket ophaalt, het is makkelijk te combineren met de andere boodschappen.
  • Er zijn meer dan 2000 PostNL Postkantoren en 160 GAMMA-bouwmarkten, dus de keuze is groot. Er is er altijd wel één in de buurt.
  • Al onze vestigingen zijn open na 18.30 uur.
  • U hoeft niet meer thuis te wachten om uw pakket in ontvangst te nemen.

 

Pakketten versturen binnen Nederland

Bij GAMMA kunt u ook pakketten tot 10 kg versturen binnen Nederland. Als u op werkdagen een pakket verstuurt, streeft PostNL ernaar uw pakket de volgende dag te bezorgen.

 

Een dagje uit naar de GAMMA Racing Day

Voor het 5e jaar op rij organiseert GAMMA de GAMMA Racing Day. Een dag vol met prachtige races voor auto’s, motoren, superkarts en formule-1 demonstraties. Dit event vindt plaats op zondag 2 augustus 2015 TT Circuit Assen.
 

Gratis tickets

Print hier uw gratis tickets voor de GAMMA Racing Day! Kijk voor meer informatie over de GAMMA Racing Day op www.gammaracingday.nl/ 

 

 

 

 

Kaart en route

Plan uw route

Andere bouwmarkten in de buurt

Eerder bekeken

Er is nog niets zichtbaar omdat u nog geen producten hebt bekeken.