GAMMA amsterdam-slotervaart

GAMMAAmsterdam-Slotervaart

mijn bouwmarkt

Aletta Jacobslaan 5

1066 BP AMSTERDAM

+31 20 3460630
  1. Bekijk de kaart & route
  2. Andere bouwmarkten in de buurt
Amsterdam-Slotervaart

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
elke zondag
open
1018

Welkom bij GAMMA Amsterdam Slotervaart, de grootste bouwmarkt van Amsterdam West gelegen aan de Aletta Jacobslaan 5. Hier vind je alles voor het verbouwen, verbeteren en verfraaien van je huis en tuin. De bouwmarkt is goed bereikbaar, ook met het openbaarvervoer via het metrostation Henk Sneevlietweg en de bus stop Aletta Jacobslaan. 
De GAMMA Bouwmarkt kan je vinden op ongeveer 500 meter van het Slotervaart ziekenhuis naast het Corendon Hotel. GAMMA Amsterdam Slotervaart beschikt over medewerkers die de klant tevreden de bouwmarkt kan laten verlaten.

 

De medewerkers zijn services gericht en staan altijd voor je klaar. De verfspecialisten en sanitair specialisten geven graag antwoord op al je klusvragen. De bouwmarkt is zeer groot in verf, ijzerwaren, gereedschap en elektra. 
Voor de overige producten zoals verlichting, bouwmaterialen, tuin en tuinhout is er ook een uitgebreid assortiment. Je kan ook gebruik maken van onze gratis zaag- en afkortservice voor hout en plaatmateriaal en tuinhout. 
Zelf kan je je aankopen direct meenemen met een van de gratis aanhangers of het laten bezorgen door onze eigen GAMMA Bezorgdienst. 
Onze bezorgdienst is in Amsterdam geheel gratis vanaf een aankoopbedrag van 100.- 

 

GAMMA Amsterdam Slotervaart biedt een aantal aanvullende service:

Gratis zagen op maat voor de Voordeelpashouders

Assistentie van onze medewerkers bij je internetverkoop in de bouwmarkt

Gratis 2 uur gebruik maken van onze aanhanger bij grote aankopen die je doet bij deze bouwmarkt bij het tonen van de GAMMA voordeelpas

Sleutelservice

Verf-meng service

 

GAMMA Amsterdam Slotervaart is zeven dagen per week geopend. Van maandag t/m vrijdag van 09:00-21:00, op zaterdag van 09:00-18:00 en op zondag van 10:00-18:00. Het personeel helpt je graag zeven dagen met het waarmaken van je klus. GAMMA Amsterdam Slotervaart heet je van harte welkom in de grootste bouwmarkt van Amsterdam West.

Uw aankopen gratis thuisbezorgd

Acht Amsterdamse bouwmarkten maken het u nu wel heel makkelijk door uw aankopen in uw bouwmarkt (minimale besteding €100.00) bij u thuis te bezorgen. Kijk op het kaartje hieronder voor de deelnemende bouwmarkten.

U maakt het mooi, GAMMA maakt het makkelijk en betaalbaar. 

Routekaart

Dit zijn de acht bouwmarkten in en rond Amsterdam die uw aankopen gratis thuisbezorgen. U kunt zelf uw favoriete of dichtstbijzijnde bouwmarkt kiezen. De adresgegevens en openingstijden vindt u op deze pagina of via het bouwmarktenoverzicht.

Graag tot ziens!

Kaart en route

Plan uw route

Andere bouwmarkten in de buurt