GAMMA amsterdam-w de zwijgerlaan compact

GAMMAAmsterdam-W de Zwijgerlaan Compact

mijn bouwmarkt

Willem de Zwijgerlaan 336a

1055 RD AMSTERDAM

+31 20 4863388
  1. Bekijk de kaart & route
  2. Andere bouwmarkten in de buurt
Amsterdam-W de Zwijgerlaan Compact

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
elke zondag
open
1217

GAMMA Compact

 

GAMMA heeft haar eerste compact winkel geopend aan de Willem de Zwijgerlaan in Amsterdam. GAMMA Compact is anders dan anders maar onmiskenbaar GAMMA. De bouwmarkt is qua vloeroppervlakte kleiner en het assortiment is aangepast. Kantoor- en huishoudelijke artikelen zijn toegevoegd. Gereedschap en verf zijn volop aanwezig. In andere assortimenten zijn keuzes gemaakt. Alles is gericht op de kleine klus en op gemak. Voor het gemak is er bijvoorbeeld een PostNL pakketpunt en een sleutelservice. In plaats van een aanhanger kunt u bij GAMMA Compact een bakfiets huren. Met de GAMMA Voordeelpas is deze de eerste twee uur gratis.

Uw aankopen gratis thuisbezorgd

Acht Amsterdamse bouwmarkten maken het u nu wel heel makkelijk door uw aankopen in uw bouwmarkt (minimale besteding €100.00) bij u thuis te bezorgen. Kijk op het kaartje hieronder voor de deelnemende bouwmarkten.

U maakt het mooi, GAMMA maakt het makkelijk en betaalbaar. 

Routekaart

Dit zijn de acht bouwmarkten in en rond Amsterdam die uw aankopen gratis thuisbezorgen. U kunt zelf uw favoriete of dichtstbijzijnde bouwmarkt kiezen. De adresgegevens en openingstijden vindt u op deze pagina of via het bouwmarktenoverzicht.

Graag tot ziens!

GAMMA Compact

Sleutelservice

Bij de GAMMA Compact sleutelservice kunt u gemakkelijk extra sleutels laten bijmaken. Met ons uitgebreide assortiment sleutels kunnen wij bijna alle sleutels dupliceren. Of u nou een extra huis- of fietssleutel nodig heeft. Vanaf 4.50 euro heeft u al een nieuwe sleutel.

Bezorgfiets


Zijn de artikelen net te groot of te zwaar voor uw fiets, dan kunt u bij GAMMA Compact de bezorgfiets huren. Als u een GAMMA Voordeelpas heeft, krijgt u de bezorgfiets 2 uur gratis mee.

 

Kaart en route

Plan uw route

Andere bouwmarkten in de buurt