GAMMA amsterdam-w de zwijgerlaan compact

GAMMAAmsterdam-W de Zwijgerlaan Compact

mijn bouwmarkt

Willem de Zwijgerlaan 336a

1055 RD AMSTERDAM

+31 20 4863388
  1. Bekijk de kaart & route
  2. Andere bouwmarkten in de buurt
Amsterdam-W de Zwijgerlaan Compact

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
elke zondag
open
1217

Welkom bij GAMMA Amsterdam Compact, de eerste stadwinkel van GAMMA met veel artikelen op voorraad. Hier vind je alles voor het verbouwen, verbeteren en verfraaien van je huis en tuin.
GAMMA Compact is anders dan anders maar onmiskenbaar. De bouwmarkt is qua vloeroppervlakte kleiner en het assortiment is aangepast. Kantoor- en huishoudelijke artikelen zijn toegevoegd. Deze unieke winkel is gericht op de kleine klus en op gemak. De winkel is goed bereikbaar.

 

In deze bouwmarkt werken deskundige, gemotiveerde en hulpvaardige medewerkers die de klant willen helpen bij het aankoopproces. De medewerkers proberen de klant met elke vraag een deskundig advies te geven. Hierbij nemen de medewerkers de tijd voor elke klant, de klant die komt voor een grote klus maar ook de klant die komt voor een kleinere aankoop.  In plaats van een aanhanger kan je bij GAMMA Compact een bakfiets huren voor het vervoeren van je aankoop.

 

GAMMA Amsterdam Compact biedt een aantal aanvullende service:

Gratis zagen op maat voor de voordeelpashouders

Assistentie van onze medewerkers bij je internetverkoop in de bouwmarkt

Gebruik van een bakfiets

Sleutelservice

PostNL pakketpunt

 

GAMMA Amsterdam Compact is zeven dagen per week geopend. Maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 08:00-20:00, op zaterdag van 09:00-18:00 en op zondag van 12:00-17:00. Met elkaar staan wij elke dag klaar voor al onze klanten. Wij helpen je graag met het waarmaken van je klus. GAMMA Amsterdam Compact heet je van harte welkom in de bouwmarkt!

 

Uw aankopen gratis thuisbezorgd

Acht Amsterdamse bouwmarkten maken het u nu wel heel makkelijk door uw aankopen in uw bouwmarkt (minimale besteding €100.00) bij u thuis te bezorgen. Kijk op het kaartje hieronder voor de deelnemende bouwmarkten.

U maakt het mooi, GAMMA maakt het makkelijk en betaalbaar. 

Routekaart

Dit zijn de acht bouwmarkten in en rond Amsterdam die uw aankopen gratis thuisbezorgen. U kunt zelf uw favoriete of dichtstbijzijnde bouwmarkt kiezen. De adresgegevens en openingstijden vindt u op deze pagina of via het bouwmarktenoverzicht.

Graag tot ziens!

GAMMA Compact

Sleutelservice

Bij de GAMMA Compact sleutelservice kunt u gemakkelijk extra sleutels laten bijmaken. Met ons uitgebreide assortiment sleutels kunnen wij bijna alle sleutels dupliceren. Of u nou een extra huis- of fietssleutel nodig heeft. Vanaf 4.50 euro heeft u al een nieuwe sleutel.

Bezorgfiets


Zijn de artikelen net te groot of te zwaar voor uw fiets, dan kunt u bij GAMMA Compact de bezorgfiets huren. Als u een GAMMA Voordeelpas heeft, krijgt u de bezorgfiets 2 uur gratis mee.

 

Kaart en route

Plan uw route

Andere bouwmarkten in de buurt