GAMMA den haag-dekkershoek

GAMMADen Haag-Dekkershoek

mijn bouwmarkt

Dekkershoek 171

2552 DD DEN HAAG

+31 70 4401111
  1. Bekijk de kaart & route
  2. Andere bouwmarkten in de buurt
Den Haag-Dekkershoek

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
elke zondag
open
1017

Welkom bij GAMMA Den Haag-Dekkershoek, met veel artikelen op voorraad. Hier vind je alles voor het verbouwen, verbeteren en verfraaien van je huis en tuin. De GAMMA bouwmarkt is goed bereikbaar en beschikt over genoeg parkeerplaatsen. GAMMA Den Haag-Dekkershoek is de grootste GAMMA bouwmarkt van Den Haag. Deze bouwmarkt is een klantgerichte GAMMA waar service voor de klant op nummer 1 staat.

 

GAMMA Den Haag-Dekkershoek heeft een vriendelijk personeelsteam. Het team is te allen tijde enthousiast in het behulpzaam zijn voor de klant. De medewerkers beschikken over meer dan voldoende kennis om je te helpen en om bij een klus het juiste product aan te bieden. 
De GAMMA bouwmarkt is overzichtelijk ingesteld en altijd schoon en opgeruimd. Klanten kunnen op een prettige manier bij ons winkelen. De medewerkers werken samen met de klant om tot de juiste oplossing te komen.

 

GAMMA Den Haag-Dekkershoek biedt een aantal aanvullende service:

Gratis zagen op maat voor de Voordeelpashouders

Assistentie van onze medewerkers bij je internetverkoop in de bouwmarkt

Het gebruik maken van onze aanhanger bij grote aankopen. Met de gratis GAMMA Voordeelpas zijn de eerste 2 uren gratis

Sleutelservice

Verf-meng service

 

 

GAMMA Den Haag-Dekkershoek is zeven dagen per week geopend. Op maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 09:00-21:00, op zaterdag van 09:00-18:00 en op zondag van 10:00-17:00. Het personeel helpt je graag zeven dagen per week met het waarmaken van je ideale klus. De klant op nummer 1, dat is waar het bij de grootste GAMMA van Den Haag om draait. GAMMA Den Haag – Dekkershoek heet je van harte welkom!

 

Kaart en route

Plan uw route

Andere bouwmarkten in de buurt