GAMMA eersel

GAMMAEersel

mijn bouwmarkt

Kuilenhurk 7

5521 EN EERSEL

+31 497 512023
  1. Bekijk de kaart & route
  2. Andere bouwmarkten in de buurt
Eersel

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
elke zondag
open
1317

Openingstijden en meer informatie over deze GAMMA

 

Bekijk alle informatie over uw GAMMA-bouwmarkt, zoals de openingstijden. Op welke dagen en tijden is uw vestiging open? Wat is het adres, telefoonnummer en routebeschrijving van deze GAMMA-vestiging? U vindt hier ook speciale aanbiedingen, acties en evenementen van uw lokale bouwmarkt.

GAMMA blijft bereikbaar

De bereikbaarheid van GAMMA Eersel is de komende maanden verslechterd door de afsluiting van het kruispunt Molenweg/Nieuwstraat.

Vanuit de richtingen Eindhoven en Valkenswaard, Bergeijk/Luyckgestel is GAMMA Eersel prima bereikbaar via de onderstaande route.

N397 vanuit Eindhoven (vanaf de snelweg): neem niet afslag Eersel maar rij door tot het Shell tankstation. Sla rechtsaf en volg de borden ‘GAMMA bereikbaar’ via de Schadewijkstraat en de Monseigneur de Haasstraat en ga rechtsaf de Mortel op. Na 100m ziet u GAMMA Eersel aan uw linkerhand.

N397 vanuit Valkenswaard: bij het Shell tankstation aan de N397 linksaf en volg de borden ‘GAMMA bereikbaar’ via de Schadewijkstraat en de Monseigneur de Haasstraat en ga rechtsaf de Mortel op. Na 100m ziet u GAMMA Eersel aan uw linkerhand. 

 

Kaart en route

Plan uw route

Andere bouwmarkten in de buurt