GAMMA gouda

GAMMAGouda

mijn bouwmarkt

Elburgplein 7

2803 PX GOUDA

+31 182 531166
  1. Bekijk de kaart & route
  2. Andere bouwmarkten in de buurt
Gouda

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
elke zondag
open
1017

Welkom bij GAMMA Gouda, een moderne bouwmarkt van 6000m² waar veel artikelen op voorraad zijn. Hier vind je alles voor het verbouwen, verbeteren en verfraaien van je huis en tuin. De bouwmarkt is een schone, opgeruimde en een overzichtelijke winkel.
GAMMA Gouda is goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeerplaatsen waar je vrij kan parkeren. Hier doet GAMMA net dat stapje extra, we verassen de klant.

 

De medewerkers bieden persoonlijke service en luisteren echt naar de klant. De medewerkers proberen altijd om tot een oplossing te komen.
GAMMA Gouda streeft erna om continue bezig te zijn met het tevreden houden van de klant. Het personeel zorgt ervoor dat de service hierbij in orde is om zo een passende oplossing aan de klant te bieden.
De bouwmarkt is zeer groot in verf, ijzerwaren, gereedschap en elektra en beschikt verder over een uitgebreid assortiment.

 

GAMMA Gouda biedt een aantal aanvullende service:

·         Gratis zagen op maat voor de Voordeelpashouders

·         Assistentie van onze medewerkers bij je internetverkoop in de bouwmarkt

·         Het gebruik maken van onze aanhanger bij grote aankopen. Met de gratis GAMMA Voordeelpas zijn de eerste 2 uren gratis

·         Sleutelservice

·         Verf-meng service

 

GAMMA Gouda is zeven dagen per week geopend. Op maandag t/m vrijdag van 09:00-21:00, op zaterdag van 09:00-18:00 en op zondag van 10:00-17:00. Het personeel zet graag een extra stapje voor de klant en helpt je graag met het waarmaken van je klus.
GAMMA Gouda heet je van harte welkom in de bouwmarkt!

Kaart en route

Plan uw route

Andere bouwmarkten in de buurt