GAMMA haarlem

GAMMAHaarlem

mijn bouwmarkt

Heringaweg 6

2031 BW HAARLEM

+31 23 5422454
  1. Bekijk de kaart & route
  2. Andere bouwmarkten in de buurt
Haarlem

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
elke zondag
open
1017

Welkom bij GAMMA Haarlem, met veel artikelen op voorraad. Hier vind je alles voor het verbouwen, verbeteren en verfraaien van je huis en tuin. De GAMMA in Haarlem is met zijn 7000m² vloeroppervlakte de grootste bouwmarkt in de regio Haarlem. 
GAMMA Haarlem onderscheidt zich door het zeer ruime parking aanbod en is gemakkelijk bereikbaar vanuit het centrum van Haarlem en omliggende gemeenten. 
Deze bouwmarkt heeft een zeer uitgebreid assortiment van bouwmaterialen en hout, alles direct uit voorraad leverbaar.

 

Door de 7000m² vloeroppervlakte heeft deze bouwmarkt veel ruimte voor een uitgebreid assortiment, waarvan ook nog eens veel voorraad van aanwezig is. 
Heb je een vraag over de juiste kleur verf? Op elk moment van de dag is er een verfspecialist aanwezig voor deskundig advies. De verfspecialisten beschikken over veel kennis m.b.t verf. De zagerij voor hout is altijd geopend en je kan altijd de juiste maat voor hout krijgen.
Het personeel biedt de juiste service aan waardoor de klant altijd met de juiste producten voor de klus de GAMMA bouwmarkt verlaat.

 

GAMMA Haarlem biedt een aantal aanvullende service:

Assistentie van onze medewerkers bij je internetverkoop in de bouwmarkt

Het gebruik maken van onze aanhanger bij grote aankopen. Met de gratis GAMMA Voordeelpas zijn de eerste 2 uren gratis

Sleutelservice

Verf-meng service

 

GAMMA Haarlem is zeven dagen per week geopend. Maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 08:00-21:00, op zaterdag van 08:00-18:00 en op de zondag van 12:00-17:00. Wij helpen je graag zeven dagen met het waarmaken van je klus. GAMMA Haarlem nodigt je van harte uit om langs te komen!

Kaart en route

Plan uw route

Andere bouwmarkten in de buurt