GAMMA sittard

GAMMASittard

mijn bouwmarkt

Dr. Nolenslaan 124

6136 GV SITTARD

+31 46 4521474
  1. Bekijk de kaart & route
  2. Andere bouwmarkten in de buurt
Sittard

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
elke zondag
open
1217
Koopmaandag
maandag   24 december
917
1E KERSTDAG
dinsdag 25 december
gesloten
2E KERSTDAG
woensdag   26 december
917

Welkom bij GAMMA Sittard, met veel artikelen op voorraad. Hier vind je alles voor het verbouwen, verbeteren en verfraaien van je huis en tuin. De bouwmarkt in Sittard is goed bereikbaar met hierbij veel gratis parkeergelegenheid. Deze bouwmarkt is al bijna 40 jaar de bouwmarkt met veel vaste klanten. Bij GAMMA Sittard is het gezellig en ongedwongen winkelen. De relatie tussen de medewerkers en klanten is goed, veel zijn elkaar beter leren kennen in de loop der jaren.

 

De medewerkers van GAMMA Sittard hebben oog voor een opgeruimde nette winkel waarbij alle dagelijkse werkzaamheden op de klant zijn afgestemd en waar de klant zonder moeite zijn weg kan vinden. De medewerkers van GAMMA Sittard hebben veel ervaring op het gebied van doe-het-zelf. De medewerkers nemen de tijd voor elke klant, de klant die komt voor een complete verbouwing van zijn badkamer, maar ook de klant die komt voor een doosje schroeven. De werknemers bieden ook klusadviezen aan, zodat je thuis de klus kan afmaken en er trots op kan zijn.

 

GAMMA Sittard biedt een aantal aanvullende services:

Gratis zagen op maat voor de Voordeelpashouders

Assistentie van onze medewerkers bij je internetverkoop in de bouwmarkt

Gratis parkeren

Het gebruik maken van onze aanhanger bij grote aankopen. Met de gratis GAMMA Voordeelpas zijn de eerste 2 uren gratis

Sleutelservice

Verf-meng service

 

GAMMA Sittard is zeven dagen per week geopend. Maandag t/m vrijdag is de bouwmark geopend van 09:00-21:00, op zaterdag van 09:00-18:00 en op de zondag van 12:00-17:00. Met elkaar klaar staan, elke dag weer voor onze klanten, dat is het team van GAMMA Sittard. GAMMA Sittard heet je  van harte welkom in de bouwmarkt!

Kaart en route

Plan uw route

Andere bouwmarkten in de buurt