Belangrijke maatregelen in de bouwmarkt

Belangrijke maatregelen

Onze medewerkers zetten alles op alles om onze klanten zo goed mogelijk te helpen in al onze bouwmarkten. Wij zijn hen daarvoor zeer dankbaar. Maar om open te kunnen blijven, kunnen zij het niet alleen. Daarvoor hebben we ook de hulp en steun van jullie, onze klanten, nodig. Gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staan daarbij voorop. We volgen daarbij de adviezen en maatregelen vanuit de overheid.

Wat kun jij doen?

Dit houdt in dat we je vragen zoveel mogelijk alleen naar onze winkels te komen. Maak geen uitje van een bouwmarkt bezoek en neem niet de hele familie mee.

Bereid je bezoek goed voor. Zorg dat je voor een winkelbezoek een kluslijst maakt zodat je weet wat je nodig hebt en je winkelbezoek zo snel en efficiënt mogelijk kan afleggen. Zo zorgen we voor een goede doorstroom zodat iedereen snel en veilig zijn klusspullen in huis heeft. Tip: je kunt op de site de voorraad in jouw winkel checken!

Houd tijdens het winkelen en op het parkeerterrein zelf de 1,5 m afstand in acht. Betaal zoveel mogelijk met PIN om contact aan de kassa te beperken en daarmee jezelf en onze medewerkers te beschermen.

Onze maatregelen

Er zijn extra mensen aanwezig in onze bouwmarkten om op ieders veiligheid te kunnen toezien. Zij zorgen zowel op het parkeerterrein als bij de ingang voor de juiste informatie en zorgen ook dat er niet te veel mensen tegelijk in de winkel aanwezig zijn.

Onze medewerkers zullen helpen toezien op de 1,5 m afstand om ieders veiligheid te kunnen waarborgen. Er is extra schoonmaak capaciteit in onze winkels aanwezig om regelmatig te reinigen en te ontsmetten. Voor jouw veiligheid en die van onze medewerkers zijn er plexiglas schermen bij onze kassa’s aangebracht.

Wij rekenen op ieders begrip. Alleen samen, medewerkers en klanten, kunnen we dit aan. #ZorgVoorElkaar

Nog even op een rijtje:

  • Bereid je winkelbezoek zo goed mogelijk voor
  • Winkel doelgericht, maak bijvoorbeeld vantevoren een boodschappenlijstje
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de bouwmarkt
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand
  • We verzoeken je thuis te blijven als je verkoudheidsklachten hebt

Kortingsbonnen

Onze medewerkers zetten alles op alles om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen in al onze bouwmarkten. Daarbij staat de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers en onze klanten voorop. Hierin volgen we strikt alle maatregelen van de overheid, en dat betekent o.a. dat we afstand houden.

We hebben daarom ook moeten besluiten om per direct te stoppen met de inname en uitgifte van de persoonlijke kortingsbonnen via de GAMMA voordeelpas die je als klant van ons gewend bent na elke transactie in de bouwmarkt. Dit geldt zowel voor de app als voor de papieren coupons. Ook de coupons voor nieuwe nieuwsbriefontvangers en verjaardagen worden tijdelijk stopgezet en zullen later per e-mail worden verzonden, zodra wij ze weer kunnen innemen.

Bewaar je kortingsbonnen!

Bewaar je bonnen echter goed! We verlengen hun geldigheid. Als de huidige crisismaatregelen voorbij zijn, kun je je kortingsbonnen weer inwisselen in onze bouwmarkten. We zullen iedereen er dan over informeren.

Heb je een vraag over de maatregelen die wij in onze bouwmarkten hanteren?
Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Recent bekeken