Belangrijke maatregelen in de bouwmarkt

Belangrijke maatregelen

Onze medewerkers zetten alles op alles om onze klanten zo goed mogelijk te helpen in al onze bouwmarkten. Wij zijn hen daarvoor zeer dankbaar. Maar om open te kunnen blijven, kunnen zij het niet alleen. Daarvoor hebben we ook de hulp en steun van jullie, onze klanten, nodig. Gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staan daarbij voorop. We volgen daarbij de adviezen en maatregelen vanuit de overheid.

Wat kun jij doen?

Dit houdt in dat we je vragen zoveel mogelijk alleen naar onze winkels te komen. Maak geen uitje van een bouwmarkt bezoek en neem niet de hele familie mee.

Bereid je bezoek goed voor. Zorg dat je voor een winkelbezoek een kluslijst maakt zodat je weet wat je nodig hebt en je winkelbezoek zo snel en efficiënt mogelijk kan afleggen. Zo zorgen we voor een goede doorstroom zodat iedereen snel en veilig zijn klusspullen in huis heeft. Tip: je kunt op de site de voorraad in jouw winkel checken!

Houd tijdens het winkelen en op het parkeerterrein zelf de 1,5 m afstand in acht. Betaal zoveel mogelijk met PIN om contact aan de kassa te beperken en daarmee jezelf en onze medewerkers te beschermen.

Draag een mondkapje alsjeblieft.

Download de CoronaMelder-app ,elke download helpt om besmettingen te voorkomen. Wil je weten hoe? Bekijk hier meer informatie.

Onze maatregelen

Onze medewerkers zullen helpen toezien op de 1,5 m afstand om ieders veiligheid te kunnen waarborgen. Er is extra schoonmaak capaciteit in onze winkels aanwezig om regelmatig te reinigen en te ontsmetten. Voor jouw veiligheid en die van onze medewerkers zijn er plexiglas schermen bij onze kassa’s aangebracht, dragen onze medewerkers mondkapjes en hanteren we een maximaal aantal bezoekers.

Wij rekenen op ieders begrip. Alleen samen, medewerkers en klanten, kunnen we dit voor elkaar krijgen.

Winkelen in onze bouwmarkt

Bekijk hier ons statement.

Nog even op een rijtje:

  • Bereid je winkelbezoek zo goed mogelijk voor
  • Shop zoveel mogelijk alleen en doelgericht
  • Houd gepaste afstand (1,5 meter) tot elkaar
  • Gebruik een winkelmand of- wagen
  • Draag een mondkapje alsjeblieft
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos
  • Wij vragen je thuis te blijven als je verkoudheidsklachten hebt

Aangepaste openingstijden

Onze openingstijden hebben wij aangepast naar: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur. Zaterdag van 09:00 tot 18:00. Openingstijden op zondag verschillen per bouwmarkt.Vind jouw bouwmarkt voor de meest actuele openingstijden.

Heb je een vraag over de maatregelen die wij in onze bouwmarkten hanteren?
Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Recent bekeken