Binnendeuren

Binnendeuren op maat

 • Breed assortiment van Lundia en Doors4Life
 • Op jouw gewenste maat
 • Afgewerkt met grondverf en/of een RAL-kleur
 • Levertijd 2 tot 8 weken

vanaf €92.00

Bekijk het assortiment

Standaard boarddeuren

 • Voorbehandeld met grondverf
 • Slotgat al voorgeboord
 • Direct leverbaar

vanaf €21.20

Bekijk het assortiment

Vouwdeuren

 • Ruimtebesparend
 • In meerdere kleuren verkrijgbaar
 • Direct leverbaar

  vanaf €39.95

Bekijk het assortiment

Binnendeuren kopen bij GAMMA

Tel voor het gemak eens het aantal deuren in je woning en je komt op een flink aantal uit. Binnendeuren mogen dan wel voornamelijk functioneel zijn, het oog wil echter ook wat. Daarom biedt GAMMA je deuren in verschillende soorten en maten waardoor je altijd een deur vindt die bij je inrichting past. Naast de standaard binnendeuren van board kun je ook bij ons terecht voor een binnendeur met glas, stalen binnendeuren en massief houten binnendeuren, speciaal voor jou op maat gemaakt. Hang je liever niet zelf de binnendeuren af, dan helpen we je graag met GAMMA Klusservice.

Een ruim aanbod aan verschillende binnendeuren

Het is aan jou welke binnendeuren jij het meest geschikt vindt. Ons ruime aanbod laat in ieder geval niets te wensen over. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij het assortiment vouwdeuren. Wil je meer licht in een ruimte binnenlaten, dan is een binnendeur met glas de perfecte oplossing. Binnen ons assortiment vind je voor een binnendeur met glas ook diverse glaslatten om het glas stevig in de deur te zetten. Uiteraard kun je je binnendeur met glas ook regelen door binnendeuren op maat te laten maken. Bij het samenstellen van een binnendeur met glas heb je diverse opties, bijvoorbeeld blank glas, mat glas of glas-in-lood. Op deze manier is een binnendeur met glas volledig te personaliseren. Stalen binnendeuren passen goed bij een industriële inrichting terwijl houten binnendeuren mooi tot hun recht komen in een landelijke inrichting.

Binnendeuren kopen in opdek of stompe variant

Wanneer je binnendeuren wilt kopen, is het niet alleen belangrijk om een keuze te maken voor bijvoorbeeld stalen binnendeuren of houten binnendeuren, maar ook of je een opdek of stompe variant nodig hebt. De keuze die je hierbij maakt, is afhankelijk van het soort kozijn waar de deur in gehangen wordt. Twijfel je? Vraag dan vooral een van onze medewerkers om advies. Wil je ook een bijpassend kozijn bij je gloednieuwe deur? Kijk dan direct in ons assortiment kozijnen.

Binnendeuren kopen van de beste kwaliteit

Voor degelijke kwaliteit binnendeuren ga je natuurlijk naar GAMMA. Onze medewerkers helpen je graag verder, ook als je er even niet uitkomt. Heeft het standaard assortiment niet dat wat je zoekt? Dan laat je gewoon een deur op maat maken. Kijk ook eens op onze website voor een passend klusadvies.

Recent bekeken