Mijn huis verduurzamen

Jouw huis duurzaam maken is een slimme investering. Het wordt namelijk altijd terugverdiend met een lagere energierekening. Bovendien stijgt de woningwaarde, gunstig als je het gaat verkopen. Er bestaan ook subsidies en financieringsmogelijkheden voor dat extra steuntje in de rug! Verduurzamen is niet moeilijk, maar de juiste informatie inwinnen over wat in jouw woning aangepakt moet worden en wat de kosten en besparingen zullen zijn is essentieel. GAMMA gaat jou daarbij helpen!

In drie stappen naar een duurzame woning:

  1. Begin met kleine oplossingen: snel en makkelijk water en energie besparen! Slim als je wil beginnen met een kleine investering, je een huurwoning hebt of als je huis al van goede isolatie is voorzien.
  2. Maak een vliegende start met isoleren: een goed geïsoleerd huis levert jou uiteindelijk de grootste energiebesparing op.
  3. Zelf duurzame energie opwekken met zonnepanelen: voorzie jezelf van energie op een manier die niet belastend is voor het milieu.

Benieuwd aan welke duurzame klus je kan beginnen, bekijk onze Huisscan.

Doe de GAMMA huisscan

Waarom je woning verduurzamen?

Wereldwijd neemt klimaatverandering steeds sneller toe, wat grote impact heeft op mens en natuur. Belangrijke bronnen van grondstoffen zullen op den duur op raken, waardoor de aarde onze consumptie niet meer kan dragen. Verduurzamen wil zeggen dat we in onze behoeften voorzien, zonder dat we mensen, het milieu of de economie in gevaar brengen, nu én in de toekomst.

Het verduurzamen van je huis is een goede start naar een duurzame wereld!

  • Vermindering van CO₂ -uitstoot en klimaatverandering
  • Besparen op energiekosten
  • Stijgende woningwaarde
  • Comfortabelere woning

Recent bekeken