In één dag een ander huis

Het verven van je huis doe je met de juiste tips en technieken makkelijk zelf. Door je muren en houtwerk te voorzien van een nieuwe laag, verf je in één dag een ander huis. Ga voor de verftechnieken die bij jou passen. Zo maak je jouw woning helemaal eigen en creëer je een echt thuis.

Klaar om thuis aan de slag te gaan met verf? Laat je inspireren door deze schildertips en zorg ervoor dat je volgende schilderklus op rolletjes verloopt.

Bekijk nu

Van leren hoe je een binnenmuur strak schildert tot hulp bij het kiezen van de juiste buitenverf hier vind je alles over verschillende verfsoorten.

Bekijk nu

Voor welke schildertechniek ga jij? De techniek die je gebruikt, heeft een grote invloed op het verfresultaat en de ruimte. Bekijk hier alle schildertechnieken.

Bekijk nu

Bekijk het verfmagazine

Inspiratie opdoen voor je volgende verfklus begint in het nieuwe GAMMA verfmagazine. Van schildertips, schildertechnieken tot kleuradvies. Ook vind je hier handige stappenplannen en tips die je helpen met je verfklus. Voor schilderklussen in en rondom je huis.

Bekijk het magazine

Recent bekeken