Vink maar af

Tijdens de Vink maar af-weken pakken we de klussen aan die je steeds uitstelt. Losse plintjes, kapotte stopcontacten, vegen op je geverfde muur, los laminaat in de slaapkamer. Je ziet het elke dag en toch blijf je ze maar voor je uit schuiven.

Ben je klaar om deze klussen nu echt aan te pakken? Stop met uitstellen en ga aan de slag tijdens de GAMMA Vink maar af-weken. Zo geef jij straks de finishing touch aan iedere ruimte. Welke klus pak jij aan?

Kleine buitenklusjes

Het duurt niet lang voor we weer in de tuin of op het balkon van de zon kunnen genieten. Je schutting beitsen, het gazon onderhouden of groen snoeien – met deze kleine klussen zorg je ervoor dat je tuin of balkon er dit seizoen weer strak bij staat.

Ruimte sfeer geven

Kan je woonkamer of slaapkamer een beetje extra sfeer gebruiken? Met simpele klussen krijg je dat snel voor elkaar. Van een muur verven tot het vervangen van je oude raamdecoratie. Bekijk hier de klussen waarmee je elke ruimte extra sfeer geeft.

Vloer netjes afwerken

Erger je je al weken aan een losse plank? Of heb je een nieuwe vloer gelegd, maar ontbreken de plinten? Je vloer netjes afwerken maakt de ruimte helemaal af. Leg bijvoorbeeld plakplinten – een eenvoudige klus waarmee je snel resultaten boekt.

Snelle isolatieklus

Je huis isoleren hoeft niet ingewikkeld te zijn. Begin klein en breng bijvoorbeeld een tochtstrip aan in je deurkozijn, plak radiatorfolie achter je verwarming of kit naden en kieren dicht. GAMMA laat zien hoe je met simpele isolatieklussen snel winst maakt.

Overige klussen

Recent bekeken