kärcher acties

Op deze pagina vindt u de actuele acties van Kärcher.

Actie: gratis slippers bij aankoop van €75,- aan Kärcherproducten
Actieperiode: maandag 26 juni t/m zondag 17 september 2017


Dankzij de efficiënte Kärcher oplossingen heeft u meer tijd voor de leuke dingen in het leven. Koop nu voor €75,- aan Kärcherproducten en ontvang gratis slippers. Maak tevens kans op het winnen van unieke Fatboy®- prijzen! Hoe werkt de actie?

 

● Koop tussen maandag 26 juni en zondag 17 september voor minimaal €75,- aan Kärcher apparaten, accessoires of reinigingsmiddelen. Niet geldig op professionele Kärcher producten of producten van een ander merk dan Kärcher.
● Ga naar de website van Kärcher. Vul het deelnameformulier volledig in, samen met de GAMMA kassabon waar de aankoop van de Kärcher actieproducten op staan. De aanvraag, inclusief bovenstaande items, dient uiterlijk 14 dagen na aankoop te worden verstuurd. Onvolledige aanvragen worden niet in behandeling genomen.
● U ontvangt 1 pakket met Kärcher slippers in de opgegeven maat. Hierbij geldt wel ‘op=op’.
● U kunt maximaal één keer per apparaat/adres/rekeningnummer deelnemen.
● Deelnameformulieren worden t/m zondag 24 september 2017 in behandeling genomen.
● Onder alle ontvangen registraties worden tevens maandelijks 2 unieke Fatboy® Lamzac ligzakken verloot. In totaal zullen er dus 6 unieke Kärcher Fatboy® Lamzac ligzakken vergeven worden, 2 in juli, 2 in augustus en 2 in september.
● De winnaars van de Fatboys worden door Kärcher persoonlijk op de hoogte gebracht. Tevens zullen de namen van de winnaars gepubliceerd worden op de website van Kärcher. 

Bekijk de actievoorwaarden.

Bekijk de video

Bekijk de video