Actie-artikelen

GAMMA heeft elke week aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Op de actiepagina vind je een actueel overzicht van alle acties, aanbiedingen en folderaanbiedingen.

Actie-artikelen zijn soms beperkt voorradig. Het kan dus voorkomen dat je het artikel niet kunt vinden in je GAMMA-bouwmarkt. Vaak kun je het dan nabestellen bij de servicebalie. Als je dat binnen de actieperiode doet, betaal je gewoon de actieprijs.

Laagste prijs van Nederland
Op speciaal geselecteerde producten is de laagste prijs van Nederland gegarandeerd. Vind je hetzelfde product ergens anders goedkoper, dan betalen we je het verschil direct terug! Meer informatie? Ga naar gamma.nl/laagste-prijs.

OK-artikelen
Artikelen met het OK-label zijn artikelen met een goede kwaliteit tegen altijd de laagste prijs. Omdat de prijs van deze artikelen heel laag is, doen OK-artikelen niet mee aan eventuele kortingsacties.

Extra voordeel met de GAMMA Voordeelpas
Met de GAMMA Voordeelpas ontvang je bij aankopen vanaf 25 euro Voordeelpascoupons die korting geven op je volgende aankoop of bepaalde producten. Heb je nog geen GAMMA Voordeelpas? De GAMMA Voordeelpas vraag je gratis aan bij de servicebalie van jouw bouwmarkt. Samen met de baliemedewerker vul je je persoonlijke gegevens in, zodat je de GAMMA Voordeelpas direct kunt gebruiken. Je profiteert dan meteen van alle voordelen van de pas.

Recent bekeken