Coronavirus

Op dit moment zijn al onze winkels gesloten.

Onze medewerkers en die van onze bezorgpartners werken keihard om alle webshopbestellingen door te laten lopen en jou zo snel mogelijk te helpen. Heb je hier vragen over? Klik dan hier.

We verzoeken je om zoveel mogelijk je producten thuis te laten bezorgen om zo de toestroom naar onze winkels zo laag mogelijk te houden. Snel iets te fixen? Het is nu ook mogelijk om je essentiële artikelen te bestellen en op te halen bij de GAMMA Afhaalpunten (Click & Collect).

Alleen samen krijgen we corona onder controle. We hopen iedereen - medewerkers én klanten - snel weer in goede gezondheid in onze bouwmarkt te mogen ontvangen. Houd vol!

Team GAMMA

Komt mijn pakketje op tijd binnen?
Wat is de levertijd van mijn bestelling?
We raden aan om eerst hier te kijken voor de antwoorden op de meeste vragen.

Meer informatie

Onze klantenservice blijft bereikbaar. Vanwege de verwachte drukte adviseren we goed de FAQ vantevoren goed door te lezen.

Meer informatie

We adviseren je vanwege de huidige drukte om op tijd te bestellen. We houden je zo goed mogelijk op de hoogte van de status van je bestelling en op het moment dat je artikelen onderweg zijn, ontvang je van PostNL een Track & Trace-code waarmee je de status van de levering kunt volgen.
Lees hier de meestgestelde vragen over bezorgen.

Onze PostNL-pakketpunten zijn geopend op maandag t/m zaterdag tussen 9:00 en 18:00

Meer informatie over het PostNL-pakketpunt

Recent bekeken