Coronavirus

Bij GAMMA willen we klussen voor iedereen leuker en gemakkelijker maken. We helpen je graag om je huis helemaal van nu en naar je zin te maken. Door de coronacrisis zijn er wat zaken veranderd en zitten we allemaal noodgedwongen meer thuis. Misschien wil je dan juist nu met je huis of je tuin aan de slag. Daar doen we bij GAMMA allemaal heel hard ons best voor.

Aangepaste openingstijden

Ook wij kampen in onze GAMMA-bouwmarkten met bezettingsproblemen door collega’s die zelf ziek zijn of die thuis hard nodig zijn.

Daarom passen wij onze openingstijden aan: vanaf vrijdag 20 maart zijn wij maandag t/m zaterdag geopend van 09:00 tot 18:00 uur. Voor de winkels die op zondag open zijn, van 12:00 tot 17:00 uur. Vind jouw bouwmarkt voor de meest actuele openingstijden.

Zo hebben wij overdag voldoende tijd en aandacht om onze klanten te helpen en hebben we bovendien ’s avonds tijd voor onze gezinnen.

Belangrijke maatregelen

Onze medewerkers zetten alles op alles om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen in al onze bouwmarkten. Wij zijn hen daarvoor zeer dankbaar. Maar om open te kunnen blijven, kunnen zij het niet alleen. Daarvoor hebben we ook de hulp en steun van jullie, onze klanten, nodig. Gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staan daarbij voorop. Wij volgen strikt alle maatregelen van de overheid, en zullen daarop ook toezien. Dit betekent dat wij bij al onze bouwmarkten beveiliging hanteren en een strikt toegangsbeleid zullen handhaven. Dit betekent ook dat we zullen toezien op het houden van 1,5 meter afstand, zowel in de winkel, als buiten bij de entree en op het parkeerterrein. Wij verzoeken je in navolging van het overheidsbeleid alleen naar de bouwmarkt te komen, waarbij in totaliteit ook een maximum is gesteld aan het aantal klanten dat tegelijkertijd in de bouwmarkt aanwezig kan zijn. We vragen je daarnaast alles met PIN te betalen.

Wij rekenen op ieders begrip. Alleen samen, medewerkers en klanten, kunnen we dit aan. #ZorgVoorElkaar

Nog even op een rijtje:

  • Controle op 1,5 meter afstand tot klant en medewerker
  • Beveiliging per bouwmarkt
  • Gereguleerde toegang tot de bouwmarkt
  • Maximaal éen klant per auto

Kortingsbonnen

Onze medewerkers zetten alles op alles om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen in al onze bouwmarkten. Daarbij staat de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers en onze klanten voorop. Hierin volgen we strikt alle maatregelen van de overheid, en dat betekent o.a. dat we afstand houden.

We hebben daarom ook moeten besluiten om per direct te stoppen met de inname en uitgifte van de persoonlijke kortingsbonnen via de GAMMA voordeelpas die je als klant van ons gewend bent na elke transactie in de bouwmarkt. Dit geldt zowel voor de app als voor de papieren coupons. Ook de coupons voor nieuwe nieuwsbriefontvangers en verjaardagen worden tijdelijk stopgezet en zullen later per e-mail worden verzonden, zodra wij ze weer kunnen innemen.

Tip!

Bewaar je bonnen echter goed! We verlengen hun geldigheid. Als de huidige crisismaatregelen voorbij zijn, kun je je kortingsbonnen weer inwisselen in onze bouwmarkten. We zullen iedereen er dan over informeren.

Online bestellen

Bestellen via onze webshop blijft natuurlijk gewoon mogelijk. Op www.gamma.nl staan we 24/7 voor je klaar, zoals je van ons gewend bent. Kies bij aankoop in de webshop zoveel mogelijk voor afleveren aan huis. De bezorgers komen gewoon bij je thuis maar nemen daar ook de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen in acht. Zo is er sprake van contactloos bezorgen en houden ze gepaste afstand.

Levertijden
We werken hard om je product zo snel mogelijk te leveren. Maar ook wij hebben te maken met extra drukte en wat grotere aantallen ziekmeldingen. We kunnen daarom momenteel geen 24 uurs leveringen garanderen. Als de bezorgdatum wijzigt proberen we tijdig contact met je te zoeken.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Bij onze FAQ’s vind je de antwoorden op de meeste vragen. 

Bekijk alle vragen

Persbericht

Lees hier het persstatement van Intergamma.

We rekenen op je begrip en je vertrouwen.

Dank en tot snel,
Team GAMMA

Recent bekeken