Tuinmeubelen in de bouwmarkt besteld

Koop je deze week een tuinmeubel(en) in de bouwmarkt, dan bezorgen de GAMMA bouwmarkten voor 39 euro de volgende dag je tuinmeubel(en) thuis.

Je tuinmeubelen niet laten thuisbezorgen maar ze direct zelf meenemen, dat mag natuurlijk. Wist je dat je met de GAMMA voordeelpas een GAMMA aanhanger de eerste 2 uur gratis kunt lenen? Bekijk hier alle voordelen van de GAMMA voordeelpas

Deze FAQ gaat over tuinmeubelen die je in de bouwmarkt in week 18 hebt gekocht.

Heb je het tuinmeubel online besteld en heb je daar vragen over? Kijk dan hier

Wanneer wordt er geleverd?

Heb je in de bouwmarkt voor 15:00 je bestelling geplaatst en een bezorgmoment afgesproken dan word je via email of SMS op de hoogte gehouden van een tijdvenster wanneer je bestelling geleverd zal worden. Wij doen ondertussen onze uiterste best om de volgende dag je bestelling te kunnen leveren. Mocht je overige vragen over levering hebben neem hiervoor contact op met de bouwmarkt waar je hebt gekocht.

Wordt er ook in het weekend geleverd?

Wij leveren ook op zaterdag. De zondagen en feestdagen zijn uitgesloten voor levering. Je bestelling zal dan de eerstvolgende levermoment worden bezorgd.

Wat moet ik doen als mijn bestelling vanuit de bouwmarkt is bezorgd en beschadigd is geleverd?

Neem hiervoor contact op met de bouwmarkt waar je het tuinmeubel hebt gekocht. Gezamenlijk zullen wij kijken naar een oplossing.

Ik was niet thuis op het moment van afleveren. Wat nu?

We sturen je een tijdvenster voor levering. Mocht je desondanks niet thuis zijn op moment van levering, neem dan contact op met de bouwmarkt waar je het tuinmeubel hebt gekocht.

Kan ik de bestelling retour brengen?

Ja, dat kan. Hiervoor geleden de standaard retourvoorwaarden. Deze vind je hier. Als je de bestelling wilt laten halen, neem hiervoor contact op met de bouwmarkt waar je het tuinmeubel hebt gekocht.

Wat zijn de levervoorwaarden?

Vraag hiernaar bij de servicebalie van de bouwmarkt. De leveringsvoorwaarden worden besproken tijdens het maken van de bezorgafspraak.

Recent bekeken