ruilen en retourneren bouwmarktaankoop

Ruilen van een aankoop uit de winkel

Teveel gekocht of een verkeerde keuze gemaakt? Bij GAMMA kunt u artikelen tot 30 dagen na aankoop gratis ruilen of retourneren. U hoeft daar geen reden voor op te geven. Koop dus gerust meer verf of behang als u er zeker van wilt zijn dat u tijdens het klussen niet tekort komt. Wat u teveel hebt gekocht, brengt u na het klussen gewoon terug.

Ruilen of retourneren van een bouwmarktaankoop

Retourvoorwaarden:

  • U kunt een product binnen 30 dagen na aankoop ruilen of terugbrengen. De termijn van 30 dagen gaat in op de datum die op uw kassabon staat.
  • Direct omruilen voor een ander artikel kan alleen in de GAMMA-bouwmarkt. Ruilt u een artikel voor een goedkoper product? Dan krijgt u de rest van het betaalde bedrag terug.
  • Ruilen of terugbrengen kan alleen als het product compleet is en (voor zover mogelijk) in de originele verpakking zit. Pak het product daarom niet verder uit / gebruik het niet meer dan nodig is om goed te kunnen beoordelen of u het wilt houden. Voor elektrisch gereedschap geldt dat u deze alleen kan omruilen indien de machine in originele onbeschadigde verpakking en ongebruikt retour wordt gebracht.
  • Producten zoals tegellijm, cement en zand kunt u alleen ruilen of terugbrengen als de verpakking niet geopend en niet beschadigd is. Gezaagde of bewerkte materialen, gemengde verven, planten, maatwerk en artikelen die we speciaal voor u hebben besteld, kunt u niet ruilen of terugbrengen.
  • U kunt alleen producten die u in Nederland heeft gekocht ook ruilen in Nederland. 

Wat moet u doen?

Ga met het complete product naar de servicebalie in de GAMMA-bouwmarkt. Dat hoeft niet de bouwmarkt te zijn waar u het product hebt gekocht. Neem de kassabon mee. Dit is uw aankoopbewijs.

WIlt u een online bestelling retour sturen kijk dan hier.

Retourneren van verf, lijm, kit en reinigingsmiddel

Wij raden u aan om verf (latex, lak, beits en was), lijm, kit en reinigingsmiddel niet per post te versturen. Breng deze liever terug naar de GAMMA-bouwmarkt. Want als er bij het verzenden lekkage ontstaat, kunt u aansprakelijk worden gesteld voor alle eventuele schade. Wilt u verf, lijm, kit en reinigingsmiddel toch per post terugsturen? Dan moet u het product als volgt verpakken:

  • Doe het artikel in een plastic zak en sluit die goed af.
  • Doe het daarna in een stevige kartonnen doos. Zorg ervoor dat het artikel niet kan schuiven.
  • plak de officiële stickers ‘THIS SIDE UP' en ‘BREEKBAAR' op de doos.
  • Voldoet uw pakket aan de eis 'gelimiteerde hoeveelheid'? Plak dan ook de officiële sticker 'GELIMITEERDE HOEVEELHEID' op het pakket.
  • Stuur het pakket naar: GAMMA Nederland Antwoordnummer 2060 3970 VJ Houten

 

Stuur de bestelling per post terug. Dat kost € 4,95. U betaalt die € 4,95 niet direct aan PostNL. Wij trekken dit bedrag af van het bedrag dat we terugbetalen.