histor kleurbedenktijd

Altijd al iets met kleur willen doen, maar nooit echt gedurfd? Kies dan voor Histor verf bij GAMMA. Want alleen bij GAMMA krijg je nu 30 dagen KLEURBEDENKTIJD® op álle gekleurde Historlak- en muurverf. Daarmee kun je de kleur een maand lang uitproberen om te kijken of het staat. Niet tevreden met de kleur? Geen zorgen. Je mag gratis een andere kleur uitkiezen.

 


Hoe werkt het? 

  1. De eerste aankoop dient tussen 26-09-2016 en 31-12-2017 bij GAMMA gedaan te zijn.
     
  2. Koop binnen 30 dagen na de eerste aankoop een vervangende kleur van hetzelfde type Histor product (lak of muurverf) in dezelfde hoeveelheid of minder eveneens bij GAMMA. Bewaar de aankoopbon goed. 
     
  3. Schilder vervolgens met de nieuwe kleur ongeveer de helft over van het schilderwerk waarvan je de kleur wilt aanpassen. Maak een foto van het schilderwerk waarop duidelijk beide kleuren te zien zijn. 
     
  4. Vul het Kleurbedenktijd-formulier volledig in op www.histor.nl/kleurbedenktijd en verzend dit online, met foto’s van de 2 aankoopbonnen en het schilderwerk. Of print het formulier uit, vul dit volledig in en stuur dit samen met de 2 originele aankoopbonnen en de foto van het schilderwerk naar Histor Kleurbedenktijd, Antwoordnummer 1075, 6200VB, Maastricht (postzegel is niet nodig). Het Kleurbedenktijd-formulier moet binnen 60 dagen na de eerste aankoop ontvangen zijn.

 
Bekijk hier alle voorwaarden.