keuzehulp

Welke kleur GAMMA schakelmateriaal kiezen?

Op deze pagina bieden we een overzicht binnen stijlen, kleuren en soorten schakelmateriaal. Je vindt hier verschillende series van GAMMA schakelmateriaal in diverse kleuren. Met GAMMA kun je eenvoudig zelf je schakelmateriaal samenstellen in kleuren als zwart, wit, crème en zilver.

GAMMA Denali mat zwart


Modern schakelmateriaal met strakke lijnen. Hieronder vind je de GAMMA schakelmateriaal serie Denali in het zwart.

GAMMA Denali wit


Modern schakelmateriaal met strakke lijnen. Hieronder vind je de GAMMA schakelmateriaal serie Denali in het wit.

GAMMA Everest antraciet


Nog een serie met modern schakelmateriaal is GAMMA Everest. Dit is de meest diverse serie van GAMMA. Antraciet schakelmateriaal met een modern design vind je hieronder van dimmers tot afdekplaten.

GAMMA Everest wit


Nog een serie met modern schakelmateriaal is GAMMA Everest. Dit is de meest diverse serie van GAMMA. Wit schakelmateriaal blijft onverminderd populair en vind je hieronder zowel voor stopcontacten als voor schakelaars, dimmers en afdekramen.

GAMMA Everest aluminium


Nog een serie met modern schakelmateriaal is GAMMA Everest. Dit is de meest diverse serie van GAMMA. Dit schakelmateriaal met een aluminium kleur blijft populair en vind je hieronder van schakelaars tot afdekramen.

GAMMA Everest creme


Nog een serie met modern schakelmateriaal is GAMMA Everest. Dit is de meest diverse serie van GAMMA. Crèmekleurig schakelmateriaal vind je hieronder zowel voor stopcontacten als voor schakelaars, dimmers en afdekramen.

GAMMA K2 wit


Karakteristiek schakelmateriaal vind je hieronder in de nog steeds populair kleur wit. Van schakelaars tot afdekramen, bij GAMMA vind je alles op één plek.

GAMMA K2 creme


De GAMMA K2 serie is echt schakelmateriaal met karakter en wellicht ook een beetje speels. Hieronder vind je de volledige serie in de crèmekleurige variant. Zo kun je zelf je schakelmateriaal samenstellen.

GAMMA Ventoux wit


Het effen design van dit schakelmateriaal zorgt ervoor dat de schakelaars en afdekramen van GAMMA Ventoux perfect opgaan in een modern interieur.

GAMMA Ventoux zilver


Het effen design van dit schakelmateriaal zorgt ervoor dat de dimmers en stopcontacten van GAMMA Ventoux perfect opgaan in een modern interieur.

GAMMA Andes wit


Voor robuust schakelmateriaal ben je bij de serie Andes op de juiste plek. Je vindt binnen deze schakelmateriaal serie stopcontacten, schakelaars en dimmers in de witte variant.

GAMMA Andes creme


Voor robuust schakelmateriaal ben je bij de serie Andes op de juiste plek. Je vindt binnen deze schakelmateriaal serie stopcontacten, schakelaars en dimmers in de crèmekleurige variant.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar zwarte stopcontacten en wil je die matchen met een zwarte schakelaar? Ook dan ben je hier op het juiste adres. Ook hebben wij naast zwart schakelmateriaal ook wit schakelmateriaal van GAMMA. Vind de voor elkaar geschikte dimmers, stopcontacten en afdekramen eenvoudig bij elkaar binnen dit totaaloverzicht.

Deze keuzehulp komt voor in