klusadvies
Slim deurslot

Slim deurslot

0 stemmen

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

 

Maak ook uw deurslot ‘slim’ met een Nemef ENTR deurslot. Zo bepaalt ú wie er binnen komt. Op deze pagina leest u hoe dat werkt en waarom zo’n deurslot ook voor u handig kan zijn. 

 

 

Bekijk de benodigheden

Bepaal zélf wie er binnen komt.

veilig deurslot

Ook het slot van uw buitendeur is ‘slim’ te maken. Zo kan een deuslot van Nemef ENTR op verschillende manieren bediend worden, zoals met een afstandsbediening, pincode, vingerscan of een smartphone. Via Bluetooth 4.0 kan men de deur met een smartphone aansturen. Natuurlijk is er ook goed nagedacht over de veiligheid. Alle communicatie tussen cilinder en smartphone wordt in zeer hoge mate beveiligd door middel van een 128‐ bits AES versleuteling. Dit veiligheidsniveau is te vergelijken met dat van internetbankieren. Zo kunt u heel eenvoudig toegang geven tot (alleen!) de mensen die u het huis binnen wilt laten.

Nemef ENTR deurbeveiliging installeren

Dit doet u door uw cilinder te vervangen door een elektronische cilinder. Aan de binnenzijde van de deur komt dan een klein kastje te zitten waarin een motortje zit dat de cilinder kan open en dichtdraaien. Vooralsnog zijn bij GAMMA alleen Nemef ENTR en Danalock verkrijgbaar. Bij Nemef ENTR is het mogelijk om aan de buitenzijde van uw buitendeur een kastje met vingerscan of een kastje met druktoetsen op te hangen, hiermee kan de deur dan geopend worden.