klusadvies
Tuinmeubelen inspiratie

Welke tuinmeubelen kopen?

5 stemmen

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

 

Bij GAMMA hebben we diverse tuinmeubelen om je tuin helemaal in de gewenste sfeer aan te kleden. Maar welke stijl past bij jou? Bekijk hieronder de verschillende stijlen en kies je eigen stijl om jouw tuin mee in te richten. Vervolgens bestel je de meubelen gemakkelijk online. 

 

 

Bekijk de benodigheden

Creëer rust in een drukke stad met de City Garden woonstijl

 

De City Garden woonstijl leent zich heel goed voor kleine stadstuinen of het balkon en dakterras. Verleng je woonkamer. Creëer een rustgevende omgeving met natuurlijke materialen, om optimaal te kunnen ontspannen. Deze materialen komen het best tot hun recht in combinatie met lichte houtkleuren. Maak gebruik van grafische patronen met groen en roze accenten in bijvoorbeeld kussens of bloembakken, of ga juist voor een zwart-wit contrast. Strakke en duidelijk vormen vergroten het contrast waardoor patronen en kleuren er beter uitspringen.  

Waan je in wereldse sferen met de Ethnic Elegance tuinstijl

 

Ethnic Elegance is dé tuinstijl om een groot contrast tussen natuurlijke materialen en etnische prints te creëren. Mix en match aardse kleuren met natuurlijke accenten in geel en diepblauw in combinatie met drukke prints voor een wereldse sfeer. Deze stijl vraagt erom je eigen souvenirs uit de kast te halen en je persoonlijke verhalen aan de tuin toe te voegen.

 

Een stadstuin van Urban Summer houten tuinmeubelen

 

Haal de stad naar de tuin met de Urban summer stijl. Binnenshuis zijn we deze woonstijl al vaak tegen gekomen, maar het is nu tijd om deze zomer de urban stijl ook buiten te ervaren. Creëer deze moderne look door een mix van industriële invloeden en natuurlijke elementen te gebruiken. Donkere houtkleuren en onbewerkte materialen zorgen voor het rauwe randje wat een stads gevoel met zich mee brengt. Verschillende kleuren blauw, ruwe en grove stoffen geven de tuin een stoer karakter. 

 

Meer informatie over welke tuinmeubelen kopen? :