klusadvies
Deurspion

Deurspion

0 stemmen

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld


Een deurspion geeft je extra veiligheid. Het houdt geen inbrekers tegen, maar het stelt je wel in staat te zien wie er voor je deur staat. Zo houd je indringers toch buiten de deur. Welke soorten deurspionnen vind je bij GAMMA? En hoe werken deze? Lees hier meer over deurspionnen.

 

 

Bekijk de benodigheden

soorten deurspionnen

De klassieke deurspion kennen de meeste mensen wel, een klein gaatje in de deur met een lens waar je doorheen kan kijken. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook digitale deurspionnen. Lees hieronder meer over beide soorten deurspionnen.

Deurspion_klassiek

Klassieke deurspion

De klassieke deurspion (of spionnetje) is een eenvoudig middel om te kunnen zien wie er voor de deur staat. Dit kijkertje wordt door een gat in je voordeur geplaatst. Door de bolle ‘visooglens’ kun je goed rondom kijken. In het donker werkt deze deurspion wat minder goed.

 

 

 

 

Deurspion_digitaal

Digitale deurspion

De nieuwe generatie deurspionnen is digitaal. Met deze deurcamera kijk je niet door een gaatje, maar zie je op een beeldscherm wie er voor je deur staat. De deurspion met camera wordt op dezelfde manier bevestigd als een klassieke deurspion en werkt op batterijen. Een voordeel van deze spion is dat deze ook vanaf een afstand werkt en makkelijker te gebruiken is met een beperking.