klusadvies
Deurspion

Deurspion

0 stemmen

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld


Een deurspion geeft u extra veiligheid. Het houdt geen inbrekers tegen, maar het stelt u wel in staat te zien wie er voor uw deur staat. Zo houdt u indringers toch buiten de deur. Welke soorten deurspionnen vindt u bij GAMMA? En hoe werken deze? Lees hier meer over deurspionnen.

 

 

Bekijk de benodigheden

soorten deurspionnen

De klassieke deurspion kennen de meeste mensen wel, een klein gaatje in de deur met een lens waar u doorheen kan kijken. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook digitale deurspionnen. Lees hieronder meer over beide soorten deurspionnen.

Deurspion_klassiek

Klassieke deurspion

De klassieke deurspion (of spionnetje) is een eenvoudig middel om te kunnen zien wie er voor de deur staat. Dit kijkertje wordt door een gat in uw voordeur geplaatst. Door de bolle ‘visooglens’ kunt u goed rondom kijken. In het donker werkt deze deurspion wat minder goed.

 

 

 

 

Deurspion_digitaal

Digitale deurspion

De nieuwe generatie deurspionnen is digitaal. Met deze deurcamera kijkt u niet door een gaatje, maar ziet u op een beeldscherm wie er voor uw deur staat. De deurspion met camera wordt op dezelfde manier bevestigd als een klassieke deurspion en werkt op batterijen. Een voordeel van deze spion is dat deze ook vanaf een afstand werkt en makkelijker te gebruiken is met een beperking.