klusadvies
LED verlichting strip onder badkamermeubel

LEDstrips

1 stem

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Creëer met LEDstrips een sfeervolle en romantische of juist coole ambiance in en om je huis. De strips zijn gemakkelijk te plaatsen boven keukenkastjes, onder de bank, achter de tv of in de slaapkamer. 

 

Bekijk de benodigheden

waarom LEDstrips?

LED verlichting is 90% energiezuiniger dan een gloeilamp en geeft hetzelfde warm witte licht. Daarom worden LED lampen steeds vaker als sfeervolle interieur- en tuinverlichting gebruikt. LED lampen branden vanaf het moment van inschakelen op volledige lichtsterkte, zijn praktisch onbreekbaar, kou en hittebestendig en hebben hierdoor een gemiddelde levensduur van 15 tot 20 jaar. De lamp word niet warm waardoor het ten alle tijden veilig is de lamp aan te raken.

soorten LEDstrips

RGB LED strip achter de televisie

LED strip original

De LED strip original is geschikt voor droge ruimtes, zoals de woon- en slaapkamer. Deze strip is verkrijgbaar in diverse lengtes en zelf in te korten volgens de aangeduide markering. Je kunt kiezen voor wit of een multi-color strip, zo creëer je de sfeer waar je naar opzoek bent. De LED strip is zelfklevend en hierdoor makkelijk uit het zicht, onder een kast of achter de televisie, te plaatsen is.

 

 

LED strip waterdicht in de keuken

LED strip wet

De LED strip wet is geschikt voor zowel droge als vochtige ruimtes, hierdoor is deze bij uitstek geschikt voor onder andere badkamers en keukens. Beschikbaar in wit en een multi-colour strip en te verkrijgen in verschillende lengtes, hierdoor kun je de LED strip precies laten aansluiten op je wensen en behoeften. Indien gewenst zelf in te korten volgens de aangegeven markeringen. Doordat de strip zelfklevend is, is deze gemakkelijk uit zicht te plaatsen.

 

LED strip in de kast

LED strip line

De LED strip line is enkel geschikt voor droge ruimtes, bijvoorbeeld in (kleding)kasten. Beschikbaar in zowel wit als multi-colour strip, waarmee je het juiste licht voor je ruimte kunt kiezen. De strip is met zelfklevend of met schroeven uit zicht te bevestigen.

 

 

aluminium LEDstrip in kledingkast

LED strip alu line

De LED strip alu line is geschikt voor plaatsing in een droge ruimte. Dankzij de mooie aluminium behuizing kan de strip ook in het zicht geplaatst worden. De strips zijn zelfklevend maar kunnen ook met schroeven worden bevestigd. In tegenstelling tot de andere LED strips is deze strip enkel in warm witte LED te verkrijgen.

 

welke LEDstrip past bij jou

Keuzeschema - Soorten LEDstrips