klusadvies

GAMMA kleurID

5 stemmen

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Je huis zegt iets over jou. Wie je bent. En wat je wilt uitstralen. Daarom is het zo belangrijk om vanuit je persoonlijke stijl kleuren te kiezen. Voor meubels en accessoires en zeker ook voor de ramen en muren. Maar als je eenmaal in de winkel staat, ontdek je hoe lastig het is om nét die look te creëren waar je naar op zoek bent. Met GAMMA kleurID helpen we je een handje.

 

Bekijk de benodigheden

GAMMA kleurID is samen met kleur- en interieurstylisten ontwikkeld. Het is een concept met drie eigentijdse stijlen: Loft, Soft shades en Enjoy!. Deze stijlen hebben elk een bijpassend kleurenpalet voor binnenshuis. Welke combinatie je ook maakt, de kleuren in jouw stijl passen perfect bij elkaar. GAMMA heeft binnen dit kleurconcept verf en raamdecoratie. Zodra je een stijl hebt gekozen, kun je gemakkelijk muurverf en raamdecoratie bestellen die perfect bij elkaar aansluiten. Voor welke stijl gaat jij?  

Loft

 

Een strak interieur en een liefde voor design, daar horen de kleuren van de Loft serie bij! De kleurstylisten zochten hiervoor hun inspiratie in spullen met een robuuste, natuurlijke uitstraling. Om dit loftachtige gevoel te krijgen, ga je voor de betonlook en aardekleuren van de Loft serie van GAMMA.  

Soft shades

 

Een oase van rust en pure eenvoud, dat is het Soft shades interieur. De kleurstylisten hebben zich laten inspireren door meubels met een warme uitstraling en accessoires met een verhaal. Om deze mooie stijl te creëren of accentueren, gebruik je de zachte tinten van Soft shades van GAMMA. 

Enjoy!

 

De interieur-stylisten hebben een knallende collectie voor GAMMA samengesteld. Op veilig spelen is er niet bij in deze opvallende, felle kleurenlijn. Je maakt er gewaagde combinaties mee, zoals een groene bank met paarse muur of een gele keuken met rode lampen.