klusadvies

GAMMA kleurID

4 stemmen

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Uw huis zegt iets over u. Wie u bent. En wat u wilt uitstralen. Daarom is het zo belangrijk om vanuit uw persoonlijke stijl kleuren te kiezen. Voor meubels en accessoires en zeker ook voor de ramen en muren. Maar als u eenmaal in de winkel staat, ontdekt u hoe lastig het is om nét die look te creëren waar u naar op zoek bent. Met GAMMA kleurID helpen we u een handje.

 

Bekijk de benodigheden

GAMMA kleurID is samen met kleur- en interieurstylisten ontwikkeld. Het is een concept met drie eigentijdse stijlen: Loft, Soft shades en Enjoy!. Deze stijlen hebben elk een bijpassend kleurenpalet voor binnenshuis. Welke combinatie u ook maakt, de kleuren in uw stijl passen perfect bij elkaar. GAMMA heeft binnen dit kleurconcept verf en raamdecoratie. Zodra u een stijl hebt gekozen, kun u gemakkelijk muurverf en raamdecoratie bestellen die perfect bij elkaar aansluiten. Voor welke stijl gaat u?  

Loft

 

Een strak interieur en een liefde voor design, daar horen de kleuren van de Loft serie bij! De kleurstylisten zochten hiervoor hun inspiratie in spullen met een robuuste, natuurlijke uitstraling. Om dit loftachtige gevoel te krijgen, gaat u voor de betonlook en aardekleuren van de Loft serie van GAMMA.  

Soft shades

 

Een oase van rust en pure eenvoud, dat is het Soft shades interieur. De kleurstylisten hebben zich laten inspireren door meubels met een warme uitstraling en accessoires met een verhaal. Om deze mooie stijl te creëren of accentueren, gebruikt u de zachte tinten van Soft shades van GAMMA. 

Enjoy!

 

De interieur-stylisten hebben een knallende collectie voor GAMMA samengesteld. Op veilig spelen is er niet bij in deze opvallende, felle kleurenlijn. U maakt er gewaagde combinaties mee, zoals een groene bank met paarse muur of een gele keuken met rode lampen.