klusadvies
Enjoy

GAMMA KleurID Enjoy!

7 stemmen

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

 

Een huis in Enjoy! stijl daar straalt de energie van af. Je maakt er gewaagde combinaties mee. Welke combinatie je ook maakt, de kleuren passen perfect bij elkaar. Dit kleurenpallet is samen met kleur- en interieurstylisten ontwikkeld en bij GAMMA verkrijgbaar in verf, raamdecoratie en behang.

 

 

Bekijk de benodigheden
moodboard enjoy!

Een huis in Enjoy! stijl, daar straalt energie vanaf. De interieur-stylisten werkten dan ook vanuit een knallend moodboard (sfeercollage). Op veilig spelen is er niet bij in deze opvallende, felle kleurenlijn. Je maakt er gewaagde combinaties mee, zoals een groene bank met paarse muur of een gele keuken met rode lampen. De 18 kleuren van de Enjoy! serie van GAMMA KleurID hebben namen als aardbei, mandarijn, kiwi en citroen. 

knalkleuren

Houd je van een pittig interieur? Mix verschillende knalkleuren, die elkaar versterken. Met aardbei en citroen op de muren en rode accessoires wordt koken in deze keuken een feest. 

gewaagde combinaties

Je moet even durven, maar dan heb je wel een uniek interieur. Door te spelen met hoog- en zijdeglans, is een gewone houten lambrisering een echte eye-catcher te maken.

wakker blijven

Extra stoelen over? Laat het zien. Geef ze een felle kleur en plaats ze als pronkstukken tegen een contrasterende muur in de kleur limoen.

 

 

raamdecoratie

In 4 stappen je nieuwe raamdecoratie

 

GAMMA kleurID raamdecoratie bestaat uit verschillende producten. Alle producten worden op maat gemaakt en kun je zelf samenstellen. In 4 eenvoudige stappen bestel je raamdecoratie op maat. 

 

  1. Kies je stijl
  2. Kies je product
  3. Bekijk de opties om je raamdecoratie nog persoonlijker te maken. 
  4. Stel samen en bestel online of in de winkel via het bestelinfopunt. 

 

Alsjeblieft! 

  • Je raamdecoratie wordt perfect op maat gemaakt. 
  • Binnen 15 werkdagen thuisbezorgd of in de winkel. 
  • Geen zin om te klussen? Schakel GAMMA montageservice in! 

De verfcollectie van GAMMA kleurID bestaat uit lakverf hoog- en zijdeglans, grondverf en muurverf mat. Enjoy! heeft 18 kleuren die je direct online of in de winkel kunt kopen. Verder kunnen steeds de allernieuwste kleuren op de mengmachine gemengd worden. 

 

Alle kleuren van GAMMA kleurID kun  je als lakverf en als muurverf laten mengen. Op de mengmachine zijn ook andere inhoudsmaten verkrijgbaar. Handig als je voor je kamer juist meer of minder verf nodig hebt. 

behang

De behangcollectie van GAMMA kleurID is verkrijgbaar in bijpassende kleuren voor deze stijl en past perfect bij de GAMMA kleurID raamdecoratie- en verfcollecties . Enjoy! bestaat uit 3 uni knalkleuren om die muur net even wat extra pit te geven. Dit behang is zowel online als in de (meeste) bouwmarkten te koop. Al het GAMMA kleurID behang is vliesbehang en is daardoor zowel makkelijk aan te brengen als te verwijderen.